Nebezpečná jama na vozovke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Tento výkop tu je v tomto stave pomaly už aj rok

05. jún 2017

Jan Bakos

Pridávam fotku s lepšou lokalizáciou jamy.
08. jún 2017

Lenka

2 ročná jama v strede vozovky

Chceli by sme poprosiť kompetentných, aby KONEČNE dali opraviť takmer 2-ročnú jamu, v strede vysoko frekventovanej vozovky na ulici Na piesku oproti bytovému domu Na piesku 8, ktorá tam ostala po výstavbe bytového domu na druhej strane ulice. Zároveň by sme sme chceli upozorniť, že opakované zasypanie jamy štrkom namiesto opravy vozovky NIE JE OPRAVOU vozovky a spôsobuje ďalšie problémy, keďže štrk je za par hodín po nasypaní kolesami áut rozhádzaný na všetky strany, najmä na priľahlú vedľajšiu komunikáciu (slúži ako príjazdová cesta pre autá aj peších k byt.domu) a zároveň aj na priľahlé súkromné parkovacie miesta. Okrem neustálej hrozby úrazu peších na takýchto kameňoch, kamene poškodzujú zaparkované autá a chodci sú neustále atakovaní vyhýbajúcimi sa autami a vodou z jamy po dažďi.
09. jún 2017

Janči Bakoš

Infožiadosť na tému "čo ste vo veci urobili a kedy to vyriešite" odoslaná na MÚ. Väčšinou to pomôže veci rozhýbať.
25. jún 2017

Jan Bakos

Takže vraj to bude už v tomto roku. ;)
04. júl 2017

Igor

Vyse pol roka stary nebezpecny vymol po rozkopavke!

Uz vyse pol roka je na ulici na Piesku nedokoncena rozkopavka a vznikol tak nebezpecny vymol ktory komplikuje premavku v tejto oblasti.
04. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Oprava aj tohto výtlku je v pláne opráv výtlkov v MČ Ružinov.

MU Bratislava - Ružinov
04. júl 2017

Juraj

Prosím vás nešlo by upresniť termín? Je to pomerne vážna situácia a nebezpečná tak by to chcelo vyššiu prioritu. To mieste nie je nijako označené v súlade s bezpečnosťou cestnej premávky. A trva už neuveriteľne dlho viac ako rok určite. Vďaka.
08. júl 2017

Jan Bakos

Aspoň prenosné dopravné značenie by ste tam mohli dať, nie? To je aj lacné aj rýchlo realizovateľné riešenie.
11. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
V tomto prípade ide o čiernu rozkopávku, na ktorú sme nevydávali povolenie, pôvodcu sa nám zistiť nepodarilo. Oprava bola zaradená v rámci opravy výtlkov komunikácií, avšak tu nastalo zdržanie, nakoľko momentálne prebieha výberové konanie na dodávateľa, z dôvodu, že pôvodný dodávateľ odstúpil od zmluvy. Odstránenie predmetného poškodenia bude zrealizované ihneď ako to bude možné. Miesto označíme prenosným dopravným značením.


kancelária starostu
11. júl 2017

alg2012

fakt dementnost, v japonsku za par dni opravia obrovsk uprepadnutu krizovatku a tito darmozraci nevedia jednu jamu opravit rok.
29. júl 2017

Igor

Poslat tam panov posrancov s lopatami a asfaltom. Absolutne neschopne vedenie MC Ruzinov. Ta cesta je krasny obraz ich lajdactva a nechopnosti.
09. august 2017

zdeno

Včera som tade šiel a jama je vyspravena s afaltom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania