Zanedbana zelen pri elektrickovych kolajach

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 28. apríla 2013 Odoslané z mobilnej aplikácie

Zanedbana zelen popri elektrickovej kolaji na Racianskej ceste.

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Odstúpili sme ho na príslušné oddelenie správy komunikácií a Dopravnému podniku ako správcovi koľajovej trate s prosbou o riešenie.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
23. máj 2013

D.Luknárová

Zanedbané je aj okolie električkovej trate pred zastávkou na Čachtickej ulici oproti Parku J.M.Hurbana a aj ďalej až k ohrade budovy, v ktorej je pokladňa MHD a tiež už otvorená zmrzlináreň. Prvé tri zastávky od konečnej smerom do mesta sú vzhľadom priam hrôzostrašné. Prosím o urgovanie podnetov z MÚ smerom k DPMB, veď je naozaj hanba, aby boli také
30. máj 2013

Jana

pri zastavke Pekna cesta je sice skosena trava..ale je z nej uz seno ,ktore vietor rozfukavaa hrba neporiadku, plastovych flias apod.. Ten kto skosil. mal aj pohrabat aodviezt.
13. jún 2013

jaruška

Podnet bol odstúpený a čo sa zmenilo? Škoda, že p. Papajčík následne neuviedol, že správca DPMB okolie koľajiska vyčistil, vykosil trávu, orezal kríky,... Keďže ide o vegetáciu, tak tá dorastá a treba ju pravidelne upravovať.
Ďalšou hanbou Krasňan je štadión, ktorý patrí magistrátu, obvodnému úradu, BVC, MÚ Rača, je súkromný? Aj úrady životného prostredia, verejného zdravotníctva majú oči previazané páskou?
17. jún 2013

Maria

Chcela by som podakovat za pokosenie buriny v okoli chodnika popri elektr. trati. Rovnako aj za odstranenie x rokov starej vyschnutej jablone.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania