Špina na Jelačičovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Vlado 06. apríla 2017

Prosim MC Ruzinov, aby zacala cistit aj chodniky a parkovacie statia (vytvorene z povodneho chodnika na Jelacicovej ulici) v casti cca 100m od vyjazdu na Zahradnicku ulicu. Ako je viditelne aj na fotografii, chodniky neboli upratovane uz minimalne rok.

19. apríl 2017

Daniela K.

V Bratislavských novinách som čítala, že prebieha blokové čistenie Ružinov-Nivy.Tiež by sme potrebovali vyčistiť chodníky, ulice, prípadne orezať zanedbané kríky.Ale vraj patríme pod starý Ružinov. Asi na nás zabúdajú, lebo všetko sa robí po Záhradnícku, aj kontajner je pri Nivách.
25. apríl 2017

Vlado

Dobry den, nerozumiem preco bol podnet oznaceny ako nerieseny. Od vybudovania kolmeho parkovania na Jelacicovej (vyjazd na Zahradnicku) je tato cast chodnikov neustale ignorovana a ziadne cistenie neprebieha. Ked k tomu pridam opakujuce sa podnety na cistotu Metodovej (nielen moje) ktorizujuce cistotu cyklotrasy uvazujem, ci tuto stranu MC Ruzinov vobec sleduje...
25. apríl 2017

Daniela K.

Nielen táto časť , ale celá Jelačičova ulica, všetky úpravy a čistenie a orezy sú len po Záhradnícku ulicu.
25. apríl 2017

Daniela K.

A ešte - to už ani nehovorím o našom zničenom dvore, kde parkujú zamestnanci Centrálu a orange - tí parkujú v celom našom okolí, všade, kde sa dá. Na chodníkoch, dvoroch, uliciach. Takže aj špiny je všade dosť.
30. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet má status neriešený pretože samospráva neodpovedala v rámci 14 dňovej lehoty. Podnet im bol opätovne zaslaný a každopádne očakávame, že sa k podnetu ešte vyjadria.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu Odkazprestarostu.sk-Ružinov
22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Informácia o potrebe údržby bola odstúpená dodávateľovi. Ospravedlňujeme sa za neskorú reakciu.

MU Bratislava Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania