Nastavenie semafórov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Michal 07. apríla 2017

Dobrý deň,
nahlasujem zle nastavenie semaforov na križovatke Žilinská-Šancová. Po naskočení zelenej na Žilinskej ul. sa nedá prejsť cez komunikáciu Šancová, smerom na Karpatskú ulicu ako je vidieť na fotke.

09. apríl 2017

Michal Bordáč

Toto nie je problém nastavenia semaforov, ale problém väčšiny vodičov ktorý by mali odovzdať svoj vodičský preukaz. Lebo by nemali vojsť do križovatky ak ňou nemôžu prejsť. A stáva sa to na väčšine križovatiek.
09. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Súčasné nastavenie svetelnej signalizácie v rámci tejto križovatky umožňuje plynulý prejazd vozidiel od križovatky Račianske mýto po križovatku Šancová - Pražská. Signálny plán križovatky nie je možné meniť z dôvodu koordinácie s uvedenými križovatkami.
Konkrétna fotografia, priložená k podnetu zobrazuje vodičov nerešpektujúcich Zákon č. 8/2009 o cestnej premávke. Porušovanie tohto zákona rieši príslušný policajný orgán.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. máj 2017

Michal Bordáč

Vážené:
Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
Tak Vás poprosíme na 90% križovatiek v špičke postaviť policajta alebo dať kamerový systém a posielať pokuty za porušovanie zákona 8/2009 o cestnej premávke.
Nie su na to peniaze? s tých pokút ktoré vyberiete v rámci jedného dňa sa to určite zaplatí a ešte ostane aj na opravy ciest.
08. jún 2017

Katka

Pripájam sa k p. Michalovi. V dopravnej špičke ráno a navecer je v danej križovatke chaos a ohrozuje to prepravu aj sanitiek z kramarov. Mohli by ste aj osadiť značku zákazu trúbenia, nakoľko tu autá retazovo trúbia a je to des hluk. Vďaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania