Nevhodný objekt v parku pri Radarovej a Kozmonautickej ulici.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Občan 06. apríla 2017

V parku pri uliciach Radarová a Kozmonautická boli v zime osadené nové objekty viď. foto. Objekt číslo 2. na foto pri používaní vydáva neznesiteľný a intenzívny plechový rámus dorazu kovu o kov. Tento park je v tesnej blízkosti bytových domov. Je pre mňa nepochopiteľne, ako tento objekt vôbec mohol byt schválený a osadený v parku, pri ktorom bývajú ľudia. O rušení nočného pokoja ani nehovorím. Podobné objekty patria na Štrkovec, alebo na Kolibu...nie pod okná panelákov. Žiadam o jeho bezodkladné odstránenie.

09. apríl 2017

Martin Patoprsty

Dobry den, zajtra sa na to pojdem pozriet a budem to riesit s uradom. M. Patoprsty poslanec za Ostredky
26. apríl 2017

Občan

Už to bude pomaly mesiac a nedošlo k žiadnej náprave ani k bližším informáciám. To si naozaj človek musí všetko riešiť sám ?
03. jún 2017

Občan

Nevhodný objekt v parku pri Radarovej a Kozmonautickej ulici.

Opätovne upozorňujem na objekt v parku pri uliciach Radarová a Kozmonautická ktorý bol v zime osadený. Objekt číslo 2. na foto pri používaní vydáva neznesiteľný a intenzívny plechový rámus dorazu kovu o kov. Tento park je v tesnej blízkosti bytových domov. Je nepochopiteľne, ako tento objekt vôbec mohol byt schválený a osadený v parku, pri ktorom bývajú ľudia. Už to bude niekoľko mesiacov od môjho prvého podnetu, ktorý sa uzavrel ako "neriešený"... Opätovne preto žiadam o jeho bezodkladné opravenie, alebo odstránenie.
12. júl 2017

Občan

Odstránenie zdroju hluku na Radarovej ulici

Žiadam o odstránenie zdroju hluku na foto v parku na Radarovej ulici. Vydáva pri požívaní prenikavý a neznesiteľný plechový rámus, ktorý obťažuje rezidentov.
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Váš podnet riešime s dodávateľom zariadenia.

MU Bratislava Ružinov
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

uvedené zariadenia boli osadené na základe požiadavky obyvateľov danej lokality prostredníctvom poslancov za lokalitu Ostredky. Rovnaké zariadenia máme aj inde v blízkosti domov a zatiaľ sa nám nikto nesťažoval na hluk. Situáciu preveríme, zariadenia odskúšame a doriešime k spokojnosti obyvateľov.

MU Bratislava Ružinov
24. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
pracovníci mestskej časti Bratislava-Ružinov vykonali obhliadku problematického prvku na detskom ihrisku Kozmonautická. Plechový zvuk vzniká pri otáčaní platne a jej narazení na kovový prvok vo vnútri, avšak neprodukuje neštandardný zvuk oproti ďalším obdobným prvkom osadeným v rámci mestskej časti. Z uvedeného dôvodu neuvažujeme v súčasnosti o jeho demontovaní.


MU Bratislava Ružinov
02. október 2017

Občan

Takže šialený rámus kovu o kov nieje "nadštandardný" ? Milá samospráva, prajem vám pod okná rovnaký bordel ako tu mám ja... Šikanovať celú ulicu, pre par deciek čo sa tam vrtia je presne ta pravá Slovenská demencia...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania