Velky vytlk na Slovnaftskej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Mechanis Mecho 29. apríla 2013

Na tomto useku Slovnaftskej ulici je velmi velky vytlk, dnes poobede som si tam skoro odtrhol napravu. Okrem toho na celom useku nieje vidiet vodorovne znacenie na ceste!!!

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Váš podnet bol odstúpený príslušnému oddeleniu správy a údržby komunikácií.

Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Mnohé z mestských komunikácii sú po zimnej sezóne v havarijnom stave aj preto, že sú už po limitoch svojej životnosti a z konštrukčného hľadiska nezodpovedajú doprave, resp. záťaži, ktorá je po nich vedená. Po ťažkej a dlhej zime mesto zaznamenalo výrazne väčší nárast výtlkov než po minulé roky. V havarijnom stave, v akom sa ocitli cesty v meste, bolo treba urýchlene zaplátať najväčšie diery, aby nedochádzalo k ujmám na zdraví alebo na majetku. Na operatívne riešenie havarijnej situácie mesto investovalo takmer 130 tisíc Eur a za prvé 4 mesiac tohto roka sa opravilo 8500 výtlkov. Slovnaftská ulica bola opravovaná v druhej polovici apríla.

Od tohto týždňa sa intenzívnejšie začnú realizovať komplexnejšie - tzv. technologické opravy, ktoré sú drahšie a časovo náročnejšie. Mesto už ukončilo zameriavanie a pasportizáciu úsekov, ktoré je potrebné opraviť frézovaním a kladením nových asfaltových vrstiev vozovky. Niekde pôjde len o menšie opravy so zarezávaním, niekde o rozsiahlejšie opravy celých úsekov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

cesta v minulosti prešla komplexnou rekonštrukciou. Podnet preto považuejem za vyriešený.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania