Aktualizovať podnet
Jednosmerná Kupeckého ulica

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Jednosmerná Kupeckého ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Nedostatočné nové označenie jednosmernej cesty. Vodici si asi nevsimnu novu znacku. Vznikajú kolízne situácie doslova každých 5 minút. Dnes sa tam zaseklo 8 aut. 4 v protismere, 4 v spravnom smere. Zablokovana bola aj Sumavska ulica.

25. júl 2017

Peter P.

Táto "novota" ktorou bola opačne zjednosmernená Kupeckého ul. je nezmyselná, smerom od Štrkovca nie je možné odbočiť vpravo, lebo na Miletičovu, Dohnányho a teraz aj Kupeckého sú tri !!!!!! za sebou jednosmerky rovnakým smerom. Pre "zlepšenie" stavu je pri odbočení na Kupeckého ul. možný vjazd len do slepého vnútrobloku, kde sa vodiči pravidelne otáčajú a premávka nie len "zlepšuje" prostredie, ale aj ohrozuje obyvateľov.
Ale čo po nás obyvateľoch, keď si túto absolútne nezmyselnú a nelogickú zmenu údajne "zariadila" matka p. primátora, aby mala väčšie ticho pred domom, kde býva ( Žellova ul.) - alebo táto informácia je mylná ? Peter
25. júl 2017

ja

Vsetci ktori sa chcu dostat na aj spominanu Zelovu musia chodit po Jelacicovej, je to tam ako na dialnici. Vypisujem peticiu za zjednosmernenie Jelacicovej v celej dlzke! Aj my chceme mat klud. Alebo vybavte moznost odbocovania na Mileticovu pri Salezianoch.
30. október 2021

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania