OC Retro núti porušovať zákon

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Tomas Lejtrich Lejtrich 12. apríla 2017

Dobrý deň,
Po odboceni z Nevadzovej ulice pred OC Retro dolava, majiteľ budovy často umiestni zákaz vjazdu do podzemných garáži. V jazde autom sa da pokračovať odbocenim vpravo na Datelinovu ulicu. Táto ulica je označená ako jednosmerná cesta. Následne majiteľ Retro namontoval zavoru, ktora podľa informácií SBS slúži iba pre zamestnancov. Auta sú instruovane otočiť sa vrátiť na Nevadzovu, použiť druhy vjazd. Týmto nútia vodičov porušiť zákon a ísť v protismere v jednosmerné ceste.
Ako mohlo byt toto dopravné riešenie skolaudované?

18. apríl 2017

Moje Meno

cez jednosmerku sa da prejst okolo celeho retra dookola nie? uz som tam sice dlhsie nebol, ale kedysi sa to tak dalo...
18. apríl 2017

Tomas Lejtrich Lejtrich

Zdravím, áno tak to bolo a montazou závor vznikol tento problem.
07. august 2017

VladoB

tak som si nevšimol, že toto je tu už nahlásené 4 mesiace a rovnaký podnet som zadal aj ja, mne sa to cez víkend stalo prvýkrát, okrem toho ani majitelia tých starých garáží nemôžu vyparkovať auto, môžu si ho tam len odložiť bez možnosti odtiaľ odísť.
09. august 2017

VladoB

Dopravný chaos OC Retro

Dobrý deň,
pri OC Retro sa zmenila dopravná situácia - vjazd do garáže OC Retro zo strany od Ďatelinovej uzavreli (bez označenia zákazu odpočenia), takže som od garáží musel vycúvať a pokračoval som popri starých garážach dozadu - keďže tam je značená umývarka a viem, že pri nej je druhý vjazd. Tam sa však ide cez jednosmerku, na konci ktorej je rampa s prejazdom len pre služobné vozidlá. Takže som sa tam musel otočiť a cez jednosmerku v protismere sa vrátiť a obísť celé Retro a vojsť zo strany od ZŠ.

Na fotke značka jednosmerky, žiadne info, že ulica je zároveň slepá.

Zaujímalo by ma, kto povolil urobiť z jednosmerky zároveň slepú ulicu, počas 2 minút čo som hľadal vjazd do garáže sa tam točilo 5 áut. Čiže do tej uličky môžte vojsť, ale už odtiaľ bez porušenia pravidiel nemôžte odísť.
10. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Táto komunikácia nebola zverená do správy mestskej časti Bratislava-Ružinov. Osadenie rámp a celú organizáciu dopravy v tomto priestore rieši v správnom konaní magistrát (pravdepodobne ako čiernu stavbu).
Každé dopravné značenie (v tomto prípade prenosné) musí byť schválené v Komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu. O tom, či predmetné dopravné značenie bolo v tejto Komisii schválené, nemáme .





kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania