Monster Truck show

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Jan Hubar 30. apríla 2013

Dobry den, cast Petrzalky je polepena tymito reklamami mohli by ste s tym prosim nieco urobit? Predpokladam ze to nie je povolene ani legalne.
Pripadne zasiahnut proti samotnej akcii ( opakuje sa to pravidelne ci uz cirkus alebo ine "show" )

Vdaka

30. apríl 2013

Anonymný užívateľ

Chlope, myslim ze si to uz tymto podnetom prehnal...lebo aj u nas je cirkus a prave takyto putac mi dava jasne najavo, ze opat prisiel cirkus do nasho mesta alebo sa kona ina vynimocna akcia a preco by mali trucky zrusit...nechapem...len preto, ze ty nie si privrzencom tohoto "sportu" a zase tych putacov nie je v meste az tolko po cely rok...
30. apríl 2013

Anonym

je to putac na show taketo putace su aj na cirkus a je to tam preto aby ludia vedeli ze show (cirkus) prisla do ich mesta. za mesiac to tam uz urcite nebude. HROZNE CO VSETKO MOZE LUDOM VADIT.
30. apríl 2013

lolo

V BA sa konaju kazdy tyzden desiatky akcii kazdy tyzden, ak by kazda z nich takto na seba upozornovala je cela BA vytapetovana reklamou.

Nema to tam co hladat a samotnu show by malo mesto pokutovat priamo! Alebo im zrusit do buducna vsetky predstavenia, to maju v kompetencii.
30. apríl 2013

Anonym

OMG
01. máj 2013

rere

Su vsade, uplne vsade
01. máj 2013

Marek

a co tak zrusit a pokutovat rovno aj kina divadla koncerty a tak sak ziadnu kulturu nertreba naco budeme vsetci sediet pred telkou.
01. máj 2013

jana

Nad niektorymi ludmi sa mi rozum zastavuje,som zvedava keby mali lekari alevo kadernictva reklamy ci by aj nato nadavali napriek tomu ze tam aj tak pojdu. Kazde velkomesto aby malo rozvoj potrebuje mat profit bez reklam to tak lahko nepojde. Komu taketo veci vadia, tak nech sa odstahuje na lazy.
01. máj 2013

Ja

Ludia PLS ... , ... to co je toto za chruna ... , ... co mu to vadi ... ??? ... Zjavne IQ hupaci konik ... a gramatika tiez nic moc
01. máj 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, vážení prispievatelia, prosíme o vyjadrovanie nesúhlasu bez urážania nositeľov iných názorov.
01. máj 2013

Anonym

hupaci konik sa aspon hupe
01. máj 2013

Marek

pokial viem je to len docastna reklama ktoru si sami odstrania po skonceni podujatia tak aky problem
01. máj 2013

blade

hupaci konik sa hupe,ano,ale drevo ostane drevene :D tolko :D ako to moze niekomu vadit...
02. máj 2013

e1

Tiež nemám rád tento spôsob reklamy. Príde nejaký cirkus a na celom sídlisku nie je nič iné, len tieto kartónové pútače. Úplne perfektné to je hlavne vtedy keď sa odtrhnú a potom ich silný vietor roznáša všade po sídlisku a potom sa ten kartón po nejakom daždi rozmočí, rozpadne a potom tu už lieta všade. Viem o jednom mieste kde tieto pútače po skončení akcie neodniesli, následne ich vandali v noci roztrhli, potom skončili na chodníku na mieste kde je po daždi vždy veľká mláka. Niekoľko mesiacov na tom mieste ostal ten zhnitý, rozmočený zbytok toho pútača na chodníku.
Jednoducho je to bordel, esteticky to vyzerá nevkusne, ľudí jazdiacich autom týmto spôsobom neoslovia a hlavne prestavte si, ak by takto všetci organizátori podujatí, koncertov a pod začali takto dávať kartónové pútače všade po Bratislave (stačí že polepujú zastávky). Ako by to vyzeralo, kam by sme dospeli ak by to takto robili všetci?
02. máj 2013

Anonym

ale ved OMG oni si to odstrania (aspon dufam)
02. máj 2013

e1

Ak ti niekto vyloží pred dom niekto kopu hnoja, tak ani to ti nebude vadiť? Veď oni si to zoberú, alebo keď nie, aj tak to zhnije...
03. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podujatie Monster Truck Show bolo riadne ohlásené na miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka formou žiadosti o stanovisko k oznámeniu v zmysle zákona NR SR č. 479/2008 Z.z. o organizovaní verejných telovýchovných podujatí, športových a turistických podujatí a o zmene a doplnení niektorých zákonov pod číslom 6303/14/2013 dňa 10.4.2013.
Keďže žiadosť spĺňala požiadavky zákona, mestskej časti zobrala organizovanie podujatia na vedomie.
Reklamné panely na Monster Truck Show sú povolené zaujatím verejného priestranstva na dobu určitú a to do 5. mája 2013. V žiadosti sa vlastník zaviazal, že reklamné panely odstráni. Oddelenie Životného prostredia mestskej časti Bratislava- Petržalka sa súhlasne vyjadrilo k umiestneniu týchto reklamných panelov, vytipovali umiestnenie týchto reklám (obdobne ako pre reklamy pre cirkusy).

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
11. máj 2013

Jan Hubar

Dobry den,

Dakujem za odpoved, je pre mna dost prekvapive ze mestka cast vydala na takuto reklamu povolenie. Organizatori si kludne mohli prenajat stovky, tisice uz existujucich bilboardov a reklamnych ploch po celom meste.

Ked ide o povolenia na nove reklamne plochy zvycajne sa odvolavate na magistrat, pripadne stavebny urad, ze to vsetko povoluju oni a vy s tym v podstate nemozte nic urobit.

V tomto pripade ste mali jasnu moznost odmientut dalsie oblepovanie Petrzalky nezmyselnou a zbytocnou reklamou. Bol by som rad ked by ste do buducna taketo plagaty nepovolovali nakolko je to ozaj nevkusne a podujatia maju dostatok inych moznosti na prezentaciu.

Dakujem
29. máj 2013

Boris

Neskutočné..niekto tuším nemá čo robiť tak vypisuje sprostosti..o čo, že je to dôchodca, čo mu všetko vadí a na všetko hundre :)))
29. máj 2013

e1

Mne to vadí tiež, a od dôchodcu mám naozaj veľmi ďaleko. To že ty nemáš estetické cítenie a nevadí ti že okolie v ktorom žiješ vyzerá esteticky ako žumpa, to je tvoj problém. Mne osobne tieto reklamy tiež vadia, a to nehovorím o prípadoch keď ich ešte dajú aj na úzky chodník...
31. máj 2013

majo

ked uz fotis nemozes to dat do takeho rozlisenia aby sa to dalo aj prečítať???? kedy budu vystupuvať???
08. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.