Chodník ústi do parkovacieho miesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Ťažko a nebezpečne sa prechádza bicyklom a s kočíkom.

30. apríl 2013

Peter

autá majú prednosť aj na chodniku mč petrzalka to podporuje, vivat autoslava!!
30. apríl 2013

Peter

chodci su druhoradi, magistrat na to kašle
02. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
problém je v tom, že chodník bol na tomto mieste vybudovaný dávno pred tým, než súkromný vlastník vybudoval spevnenú plochu, ktorá je na zábere. Tá však nie je parkoviskom, ale ide o manipulačnú plochu, takže tohto súkromného vlastníka oslovíme a budeme sa snažiť nájsť vhodné riešenie.


Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
02. máj 2013

Lubos Smidak

Super, vdaka za odpoved, drzim palce, nech sa dohodnete s vlasnikom a zabezpecite napravu, chodi tadeto aj pomerne vela turistov a je to neakceptovatelny stav. Tesim sa na dalsi update tohto odkazu.

majte sa
Lubos Smidak
06. máj 2013

expert

trocha ot, ale mna by zaujimalo kam chodia turisti po kopcianskej :D

na druhej strane, ak je predmetna parcela sukromnym majetkom.... a chyba vecne bremeno so zapisanym chodnikom, tak sa moze dohadovat kto chce, co chce...
06. máj 2013

Lubos Smidak

ot? No kam chodia.. do mesta? Alebo len tak za sportom po cyklistickych trasach? Od Kittsee sa ide kontinualne az do stareho mesta po petrzalskom korze. Pravda je, ze soudruzi spravili mozno niekde chybu a to bremeno tam chyba, teraz je na kompetentych, aby to napravili alebo spravili nejaky workaround (spominana dohoda s majitelom).
07. máj 2013

peter

je zjavne vidno, ze ide o ciary, ktore su vyznacene amatersky a urcite nepresli ziadnym schvalovacim konanim, bezna prax v ba, mam svoj pozemok, som pan a budem si tam vyznacovat co chcem a kde chcem, vsak pani podnikatelia?
25. august 2013

Lubos Smidak

Pani Podmajerská, mohli by ste nás informovať o komunikácii s podnikateľom, či bola dohodnutá nejaká náprava stavu, ktorý žiaľ naďalej pretrváva? Vďaka vopred za update!
05. január 2020

Marian Slovák

Dobrý deň, vedeli by ste prosím uviesť znenie zákona, ktorý státie pred chodníkom ústiacim na cestu / parkovaciu plochu zakazuje / obmedzuje? Viem, že "sa to nemá", no neviem nikde na nete nájsť zákonnú oporu. Ďakujem.
06. január 2020

Luboš Šmidák

Nespominal som pri nahlasovani protipravnost, ale nelogickost a neohladuplnost verejneho prostredia predovsetkym voci chodcom "Ťažko a nebezpečne sa prechádza bicyklom a s kočíkom".
20. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za dlhšiu nečinnosť pri riešení tohto podnetu. Aktuálne s kolegami a kolegyňami pracujeme aj na otváraní starších, neriešených podnetov s cieľom vyriešiť čo možno najvyšší počet z nich.

Vopred ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.

V prípade, že už podnet nie je aktuálny budeme veľmi vďační za prípadnú aktualizáciu podnetu a novú informáciu o stave.
Kto? Referát mobility
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
20. január 2023

Luboš Šmidák

Dobry den, super, vdaka, oslavujeme 10 vyrocie podnetu.

Bohvie, co pani Milka Podmajerská vlastne podnikla, podla mojich informacii je situacia nezmenena, zvysila sa ale relevancia, kedze po celej dlzke Kopcianskej vznikaju nove rezidencne projekty, takze traffic ludi bude priebezne stale vyssi a vyssi.
20. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Komunikácia na Kopčianskej je v správe magistrátu, riešenie podnetu teda malo byť a je na hlavnom meste.
Kto? Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
Kedy? 2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka
20. február 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
21. február 2024

Luboš Šmidák

Prepacte, p. Pavlik, ale toto je naozajstne kocurkovo. Cize po takmer 11 rokoch od odpovede Petrzalky, ze to skusi riesit je teraz odpoved, ze vlastne to od zaciatku riesit nemali, tak to prehodime na magistrat? Ak je v sprave magistratu (jasne, ze je, chodi tam MHD), tak ste mohli v spolupraci s magistratom vymysliet to riesenie alebo to prepisat na ich zodpovednost rovno.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania