Parkovanie v odbočovacom pruhu a aj pred nim


V riešení
meno
Matej 26. apríla 2017

Parkovanie na odbočovacom pruhu v križovatke ale aj pred ňou.

29. apríl 2017

Marek

Ide uz o druhy podnet s rovnakym problemom :
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/38088/parkovanie-v-pripajacom-pruhu-kazanska
Aj ked podlamojho nazoru treba volat mestsku policiu, miestny urad s tymto nema moc co urobit.
04. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Z uvedenej situácie vyplýva, že dotyční vodiči nerešpektujú zákon o cestnej premávke. Zaparkované automobily vytvárajú kolízne situácie, v dotknutom úseku je tak bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky značne zhoršená.
Odporúčame Vám obrátiť sa na príslušné oddelenie mestskej polície, ktoré v rámci tohto úseku pravidelne monitoruje dopravnú situáciu a vykonáva kontroly.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
04. máj 2017

Matej

A nemôžete vy s pozície mesta sa obrátiť na Mestskú políciu alebo na štátnu políciu nech spravia nápravu na tomto mieste??? Ďakujem za odpoveď.
02. jún 2017

Matej

Reagujem zas na podnet to naozaj nikdo nekontroluje kde a ako sa parkuje.Dokonca parkujú vedľa cesty na tráve autá smerom späť k novej bytovke!!!
05. jún 2017

Max

vazeny obcan, uradnici magistratu maju kancelarie trochu mimo tohoto miesta, tak ked vids ze tam niekto parkuje volaj mestsku policiu, na toto forum je zbytocne znova pisat o porusovani dopravnych predpisov..
05. jún 2017

Matej

To ja mám denno denne volať mestskú políciu??Nemá to kontrolovať ona sama?? Zaujímavé že určite miesta kontrolujú stále a toto kde parkuje podľa mňa 15aut denne tam kde by nemali tak to si nevšímajú vôbec?!?!
06. jún 2017

Max

Problém s porušovaním predpisov parkovaním je v Biskupiciach a vo Vrakuni, vlastne v celej Bratislave skoro na každom kroku, mestská polícia je asi poddimenzovaná, alebo to jednoducho nerieši, pokiaľ im niekto nezavolá a aj keď niekomu dajú papuču tak vraj následne pri riešení s komentom , že ich niekto volal, tak museli konať. Pokiaľ nechceš aby tam parkovali, jednoducho musíš si daľ tú námahu a opakovane volať MP na to miesto, potom bude na čas kľud, lokálny vodič si uvedomí, že je riziko tam auto odstaviť, ....
08. august 2017

Peter

->Matej,keby mala MSP kontrolovat prvidelne cele mesto tak by ich muselo byt stovky v sluzbe.Nato si tu ty,obcan,aby si im zavolal a oznamil porusovanie zakona.Co ma s tymto samosprava.?
27. december 2020

Lukáš

Problém stále pretrváva!
27. december 2020

Peter

Problem sice pretrvava,ale MsP pravidelne papučkuje vodicov.Jazdim tade denne a vidim papucky stale na autach.
23. január 2021

Odpoveď samosprávy

MsP vykonáva kntroly v rámci svojich technických a personálnech možností.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania