Jama na ceste na odbocke z Tomasikovej na Drienovu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Zuzana Országhová 02. mája 2013

Na ceste na odbocke z Tomasikovej na Drienovu je velka jama, ktora sa musi obchadzat - neda sa cez nu prejst. Nici to pneumatiky a znacne zdrzuje odbocovanie z Drienovej na Tomasikovu

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, odstúpili sme ho príslušnému oddeleniu s požiadavkou na zaradenie do harmonogramu opráv.

Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Po ťažkej a dlhej zime mesto zaznamenalo výrazne väčší nárast výtlkov než po minulé roky. V havarijnom stave, v akom sa ocitli cesty v meste, bolo treba urýchlene zaplátať najväčšie diery, aby nedochádzalo k ujmám na zdraví alebo na majetku. Na operatívne riešenie havarijnej situácie mesto investovalo takmer 130 tisíc Eur a za prvé 4 mesiac tohto roka sa opravilo 8500 výtlkov.

Od tohto týždňa sa intenzívnejšie začnú realizovať komplexnejšie - tzv. technologické opravy, ktoré sú drahšie a časovo náročnejšie. Mesto už ukončilo zameriavanie a pasportizáciu úsekov, ktoré je potrebné opraviť frézovaním a kladením nových asfaltových vrstiev vozovky. Niekde pôjde len o menšie opravy so zarezávaním, niekde o rozsiahlejšie opravy celých úsekov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
28. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

výtlky boli opravené v 20. týždni r. 2013.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania