Park Prešporská kúria - zákaz venčenia psov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anna Kubačková 28. apríla 2017

Dobrý deň,
milá samospráva, ďakujem za novú úpravu parku pri Prešporskej kúrii na Dunajskej ul. Vyzerá to tam teraz v celku kultivovane.
Bohužiaľ, obnovený park sa stal miestom, kde chodia psíčkari venčiť svojich psov. Pravidlá používania parku sú až pri detskom ihrisku, teda psíčkari možno ani nevedia, že do parku je zakázané vodiť psov. Chcela by som Vás požiadať o osadenie piktogramov primeranej veľkosti o zákaze vstupu psov do nového parku priamo na bránu (plot) parku pri Prešporskej kúrii. Vopred Vám ďakujem za doriešenie tejto záležitosti.

06. máj 2020

orel skalný

TO: p. Stazovatelka bývam tu už roky a nikdy nebol problém s vencenim psov v areáli Presporska Kuria reštaurácia, jej treba prejaviť vďaku za starostlivosť o areál parku. Majú vlastného zamestnanca ktorý sa stará o areál. Mesto MČ Staré Mesto síce " zrekonštrulovalo " vyhodili pôvodne funkčné lavičky, smetné koše a nahradili design nepoužiteľnými stolička po 2x a 3x a koše z 80L na 30L objem, trávu dokalicily, kvety vyvrazdili strkom. keď tam boli bezdomovci tak ste si nesťažovala a ani ste tam nevkrocili aby ste nebola konfrontovana ich životným príbehom. Psickari sa o areál starajú už roky a VY budete teraz niečo Žiadať????
06. máj 2020

orel skalný

prosím označiť ako vyriešené
06. máj 2020

orel skalný

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
13. máj 2020

orel skalný

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania