Poloopravený dom na Zelenej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Antoan 30. apríla 2017

Polo opravený dom a znečistený chodník, ktoré nelichotivo pôsobia na vzhľad historickej časti mesta. Koho je to vizitka takejto polovičatej práce. Ako to vyzerá? Kto dal súhlas s takýmto riešením . Prečo majiteľ domu nedal opraviť zvyšnú fasádu ? Alebo mohol terajší užívateľ priestorov zrekonštruovať celú fasádu a vlastník to mohol odrátať po vzájomnej dohode z najmú respektíve ho na určitú dobu oslobodiť od platenia najmú. Riešenie sa vždy nájde keď sa chce.
Určite by to bol lepšia vizitka aj pre majiteľa domu aj prevádzkovateľa spodných priestorov. Ešte vždy tu tá možnosť je a verím ,že sa tak aj v najbližšej dobe stane.

15. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dom na Zelenej ulici 3 bol do minulého roka predmetom súdneho reštitučného sporu. Konanie sa skončilo a dom bol priznaný mestu Bratislava v zastúpení mestskej časti Staré Mesto. Spodnú časť následne zrekonštruoval nájomník, ktorý má priestor niekoľko rokov prenajatý, ale neopravoval a nevyužíval ho práve kvôli reštitučnému sporu. V hornej časti sú nájomné byty, mestská časť plánuje opraviť fasádu čo najskôr. Chodník bol po obnove fasády v spodnej časti vyčistený.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
11. august 2019

Martin

Kedy bude dom zrekonštruovaný?
13. august 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet preposielame na preverenie majetkovému oddeleniu. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania