Karadžičova / ul. 29. augusta-za zábradlím na chodník sú autá

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Iva 30. apríla 2017

Na Karadžičovej ulici na rohu s ulicou 29. augusta na chodníku za zábradlím pravidelne parkujú autá. Chlapci a dievčence za volantmi bez bázne a hany križujú chodník a chodci medzi nimi kľučkujú ako zajace. Je to viacročný problém. Keď sa pozriete na mapu na Google tiež tam uvidíte stáť autá. Žiadam , aby bol podnet postúpený na Mestskú i okrsok štátnej polície. Karadžičova ulica si žiada pravidelnú kontrolu zo strany polície Včera som na vlastnej koži zažila ako medzi chodcov stojacich na prechode smerom na Autobusovú stanicu na Karadžičovej na križovatke s Mlynskými nivami, vošiel vodič s osobným autom a zaparkoval na chodníku. Rozohnal chodcov ako stádo oviec, pretože tam potreboval ísť do prevádzky. Občania tohoto štátu nedodržiavajú pravidlá nikde a v ničom.Tak to tu aj vyzerá.

04. máj 2017

Martina

Toto iste sa tyka aj chodnika na opacnej strane vyustenia 29 augusta do Karadzicovej (smerom k Nivam). Su tam sice namontovane stlpiky, ale denne tam parkuju auta a brania vyhladu autam pripajajucich sa z 29 augusta. Parkujuce auta tiez jazdia po chodniku. chodnik je tam sice dost siroky, ale je to hazard pre chodcov aj pripajajuce sa auta, ktore nemaju vyhlad na Karadzicovu. Preco mesto nezuzi chodnik a nevytvori parkovacie statia popri ceste?
13. máj 2017

Iva

Martina, prosím, mohli by ste nafotiť tú situáciu, ktorú tu popisujete a vyvesiť sem tie fotky. Od Magistrátu sa zväčša nedočkáme žiadnej reakcie, tak by som to skúsila poslať na políciu štátnu a mestskú. Uvidíme, či s tým pohneme.
06. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská polícia vykonáva pravidelné hliadky, nemôže však zabrániť každému arogantnému správaniu vodičov. V každom prípade, pokiaľ ste svedkom situácie, že vozidlá neparkujú v zmysle predpisov a prekážajú premávke, je potrebné ohlásiť to Mestskej polície na skrátené číslo 159, ktorí pošlú najbližšiu voľnú hliadku na preverenie.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavym
06. jún 2017

Iva

Prístup Magistrátu je povrchný, formálny a bez hlbšieho záujmu riešiť chronický problém tohoto miesta. Po tejto trase som chodila 18 rokov niekoľkokrát ročne na Autobusovú stanicu a teraz tadiaľ chodím niekoľkokrát mesačne a situácia je na tomto mieste stále rovnaká. Domnievam sa, že na tomto mieste parkujú majitelia áut z okolitých domov. Bolo by potrebné overiť to a začať ich odťahovať alebo dávať papuče. Neviem či sa často menia okrskári v tomto rajóne, ale keby túto lokalitu pravidelne niekto navštevoval, tak na to príde. Obrátim sa na pani Suchovskú, ktorá má na starosti lokalitu okolo Jakubovho námestia a požiadam ju o riešenie situácie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania