Premiestnenie preliezky na schn.trnavskeho 17

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Veronika 03. mája 2017

Chcela by som upozornit na velmi zvlastne umiestnenie preliezky doprostred pieskoviska. Preliezka bola povodne umiestnena na travniku pri ihrisku. A nasledne  premiestnena, velmi nestastne do pieskoviska. Deti lezuce na preliezku a piesok frkajuci do oci malinkych deti hrajucich sa v piesku a nasledne deti skacuce z preliezky na hlavy tych malinkych deti. Lebo je jasne ze v piesku sa hraju male deticky a na preliezku lozia vacsie. Takze asi sa caka na vazny uraz alebo nebude mozne vyuzivat pieskovisko? Podotykam ze v okoli nie je ine ihrisko. A preto odpoved nech idem s detmi inde povazujem za ukazku nezaujmu o to co si myslia obyvatelia Dubravky.

10. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Preliezačka bola premiestnená do pieskoviska na základe opakovaných žiadostí rodičov detí, ktoré sa tam chodia hrať. Keď bola na tráve zle bolo, keď je v piesku tiež je zle. Bohužiaľ všetkým sa vyhovieť nedá.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
16. august 2017

Peter

Mate pravdu,vsetkym nevyhoviete.Ale treba zapnut "zdravy sedliacky rozum".Ked ho nemaju ti rodicia ktori ziadali umiestnenie do pieskoviska,tak ho majte preboha aspon vy.Myslim ze pani Veronika uviedla dost padne dovody preco nieje preliezka vhodna v pieskovisku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania