Betónová cesta v dezolátnom stave

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Jan 03. mája 2017

Dobrý deň.

Bol som v Slovdekre na STK a išiel som tam po ulici Polianky od bývalej administratívnej budovy pekární - teraz tam sídli firma Ardaco, a.s.. Betónová cesta je v katastrofálnom stave a pol metra hlboké jamy tam nie sú výnimka.
Bolo by možné túto cestu opravit? Chodí tadiaľ pomerne dosť áut.

Ďakujem.

Jan

10. máj 2017

Jana

Páni architekti z ITB tam stavajú svoj ďalší projekt, a kým tam budú jazdiť s ťažkými stavebnými strojmi bude tá cesta vyzerať stále horšie, opravovať ju teraz by boli vyhodené peniaze. Bývať sa tam má o rok, takže cesta bude pravdepodobne až vtedy.
13. máj 2017

Jan

Janke:
Ulica Polianky je trochu komplikovaná. Mal som na mysli tú časť, ktorá vedie k Slovdekre a až k predajni áut Opel a nie tú časť, ktorá ide od Kauflandu k teplárni kde prebieha výstavba.
31. máj 2017

Jan

Dobrý deň.

Bolo by možné sa k príspevku vyjadriť zo strany MÚ Dúbravka?
Predpokladám, že cesta je v správe MÚ Dúbravka.

Ďakujem.

Jan
07. jún 2017

Odpoveď samosprávy

O komunikáciu sa stará naša mestská časť, najmä v zime zabezpečujeme jej zjazdnosť. Čo sa týka jej opravy tak vzhľadom na jej katastrofálny stav to je už pre nás tvrdý oriešok. Kompletná rekonštrukcia komunikácie by stála ďaleko viac ako je celoročný rozpočet na opravy ciest a chodníkov v Dúbravke. Jediná možnosť je postupné opravovanie najhorších úsekov. Zaradíme do plánu opráv v najbližších rokoch. Ako som už uviedol v iných príspevkoch, tohtoročný schválený rozpočet na opravy ciest a chodníkov sme už vyčerpali. Pokiaľ získame ešte v tomto roku nejaké finančné prostriedky naviac určite ich budeme smerovať aj na túto kapitolu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
02. jún 2020

Matus

Cesta je vo velmi zlom stave, je z betonu, ktory tam je X rokov a je rozbity, samy vytlk, jama. Denne tadial prejde značné množstvo aut, ktore smeruju do firiem, na STK alebo do arealu NDS, a.s. na Poliankach 19.
Sma som tam minuly tyzden rozrezal pneumatiku na rozbitej ceste pknej ostrych a hlbokych dier.
04. jún 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
15. december 2020

Martin Uváček

Podnet zatiaľ neriešený. Cesta je deravá ako rešeto.
16. december 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
17. december 2020

Odpoveď samosprávy

Táto cesta je zaradená do plánu opráv. Bohužiaľ prostriedky, ktoré máme každoročne k dispozícii nestačia ani na bežné opravy. Mestská časť hľadá aj iné možnosti ako prefinancovať najviac rozbité a zničené úseky ciest a chodníkov.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania