Nefunkčné osvetlenie pri Prírodovedeckej fakulte UK

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Miroslav 03. mája 2017

Pri Prírodovedeckej fakulte Univerzity Komenského od Botanickej ulice nefunguje osvetlenie. Viaceré lampy su vypálené alebo pokazené. Fotografie zobrazujú stav za šera aj za svetla, aby bolo vidieť, o ktoré lampy ide. Za tmy je dlhý úsek úplne tmavý a nebezpečný o.i. pre študentov UK aj žiakov blízkej ZŠ.

20. jún 2017

Andy Sebastian Morávek

Pri pohľade na množstvo "neriešených" podnetov, spadajúcich pod kompetenciu gigantu Siemens mi nedá nezapátrať: vie niekto poradiť, čo by sa dalo robiť, na koho by bolo treba obrátiť sa? Je pomerne fascinujúce - v negatívnom zmysle, prirodzene - koľko lámp táto spoločnosť zlikvidovala na podklade ich nefunkčnosti, no už nerieši náhradu za ne. Nedostala by to snáď zaplatené?! Nerozumiem tomu. Ak by išlo o nejakú nadmernú aktivitu, pochopil by som neochotu (niežeby som sa s ňou snáď stotožňoval, len som pragmatik). Ide ale predsa o biznis, o zisk... Či sa mýlim?
07. október 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, uz je to v poriadku, vybrane lampy boli sprevadzkovane a ked som sa dnes vecer presiel predmetnou ulicou pod Prif UK, urcite som si nemusel svietit na cestu (ktoru som zvladol bezpecne)
a to je veru dobre, kedze ako sa mozno docitat v nasledovnom podnete, prakticky vsetky lampy v okoli UK a STU su prevadzkovane tymito univerzitami, nie su napojene na mestsku siet verejneho osvetlenia (takze Siemens nenesie vinu) a univerzity sa od problemu distancuju (UK urcite) https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/26565/nefunkcne-osvetlenie-na-ilkovicovej
cim chcem povedat, ze ak by lampy nesvietili, mozeme tu nariekat do skonania sveta...
v kazdom pripade, tento podnet snad moze byt oznaceny ako VYRIEŠENÝ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.