Retardér bez označenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený
meno
Michal Sušina 05. mája 2017

...a jedného dňa opravili zopár výtlkov... Ostal im asfalt a tak uplácali z neho retardér... Ale zabudli označiť. Napriek telefonickému upozorneniu zodpovedných, nedošlo k náprave. Chýba tam dopravná značka od Hradskej ulice a farebné označenie samotného retardéra. Je to trvalá prekážka takže by mala byť označená žlto čiernymi pruhmi.

11. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V rámci technologického postupu sa jedná o štandardný cestný spomaľovač z asfaltovej zmesi, ktorý nie je možné demontovať, tak ako tomu bolo pri predošlom systéme. Rozhodne to nie je splácaný retardér zo zbytkov asfaltu.
Čerstvá asfaltová zmes je mastná a preto nie je možné po pokládke asfaltov realizovať vodorovné značenie, až po určitom časovom odstupe.
Toho času je vodorovné značenie, ako aj zvislé značenie v objednávke u dodávateľa, kde v priebehu krátkeho času sa značenie bude realizovať.



s pozdravom
Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
11. máj 2017

Michal Sušina

Takže, najprv sa má objednať značka, keď bude značka, potom sa má uplácať retardér. Pretože ten tam už je a stále nie je označený. A vodičov nezaujíma či je alebo nie je značka objednaná. Jednoducho tam nie je!
23. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
toho času je vodorovné ako i zvislé dopravné značenie na Lotyšskej ulici zrealizované.

S pozdravom

Mgr. Monika Kovácsová
ref. ŽP, OaCH

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania