Nelegálna terasa zaberajúca celý chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Podnikatel (BonBon Jazz Bar) nelegalne zabera chodnik, nelegalnou terasou. Vozickari musia prechadzat po ceste.

11. máj 2017

Drozd Čierny

Ako Vy viete, že je nelegálna? Bez nejakého podkladu Vaše slová neznamenajú nič.......
11. máj 2017

alojz hliva

Lebo nikto by si na zodpovednost nevzal to ak vdaka Vam niekoho zrazi auto, pretoze vas obchadzal po ceste. Preto apeujem na kompetentnych aby vo veci konali.
15. máj 2017

D.Daniela

Dobrý deň pán Hliva,

Štefániková ulica patrí pod správu Magistrátu hlavného mesta Slovenska Bratislavy. Vo veci zabratia verejného priestrastva za účelom exteriérového sedenia prosím kontaktujte Magistrát hlavného mesta.

S pozdravom

Mgr. Robert Záhorský
referát správnych konaní
poverený riadením referátu verejného poriadku

Oddelenie dopravy, životného prostredia,
verejného poriadku a správnych konaní

Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava 1

Tel.: +421 2 59 246 363
Fax.: +421 2 52 920 003
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
09. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Po preverení podnetu cestný správny orgán vykonal odborný dozor, na základe ktorého zistil, že ide o nepovolenú terasu. Nezistili sa však žiadne skutočnosti, ktoré by obmedzovali pohyb chodcov po chodníku - šírka chodníka 1,5 m bola dodržaná.
Podnikateľ však nedostatky odstránil a následne mu bolo vydané povolenie.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
10. jún 2017

alojz hliva

Podnikatel "odstranil nedostatky"
10. jún 2017

alojz hliva

Turisti vlavo obchadzaju po stvorprudovej ceste navstevnikov terasy.
10. jún 2017

alojz hliva

Vid foto
27. jún 2017

Thor

Pokiaľ dobre vidím, tak terasu má OK. Ale zrejme ste konkurencia alebo večne nespokojný občan, ktorému tam pod oknami otvoril bar. Jednoduché riešenie - prídem a slušne poviem ľuďom, že bránia v prechode po chodníku, ale vy radšej takúto prkotinu pošlete mestu, pretože toto je vážne pálčivý problém Bratislavy.
03. november 2017

Klára

Dobrý deň pán Alojz Hliva,
Bar navštevujeme denne, teda každé ráno, a okolo terasy prejde nie že vozičkár ale kludne aj menšie auto. Okrem toho podnikateľ denne na svoje náklady čistí okolie Štefánikovej ulice, ktoré vlastne ani nepatrí jemu alebo Magistrátu, začo by mu mal Magistrát ručičky a nožičky bozkávať! Vidím, že vám vadí milí Alojz, že sa podnikateľovi darí a Vám nie. A preto Vám prajeme všetko len to najlepšie vo Vašom živote !
03. november 2017

alojz hliva

Dobrý deň pani Klára. To, komu by kto a čo mal bozkávať, si prosím nechajte pre seba, prípadne pre svoje ranné navštevy zariadenia. Darmo sa budem pozerať na vyčistených niekoľko metrov pred barom, ked ma pri tom „obdivovaní“ zrazí auto. Namiesto denných návštev zariadenia, si môžete kúpiť na štefánikovej ulici byt a skúsiť si to na vlastnej koži (a mala by ste to aj bližšie do baru). Z pohľadu návštevníka zariadenia totiž nemusia byť útrapy bežného obyvateľa starého mesto zrejme. Predsa len, posedieť si pri alkoholickom nápoji hneď z rána je iné než predierať sa (cez fajčiacich a popíjacúcich) z práce, alebo s deťmi zo škôlky. Nebránim nikomu podnikať, len by si každí mal byť vedomí toho čo ponúka daný priestor. Ak terasu nemá, urobiť si ju z chodníka nemusí byť vždy dobrý nápad. Prajem Vám veľa pekných návštev.
03. november 2017

Klára

Ja s mojou rodinou bývam na Štefánikovej ulici, dokonca na tejto ulici býva aj moja mama, aj moja babka a jediné čo mi vadí a všetkým vadí, sú podniky, ktoré sú otvorené po 22 hodine a robia bordel... a to Vám povie 99% našich susedov... ak má raz niekto riadne zaplatenú terasu, tak ako sa píše v diskusii vyššie, a potvrdil to magistrát, Vy ste určite viac ako tento subjekt, však pán HLIVA. Dovidenia!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania