Chýbajúci smetný kôš

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Chybajuci smetny kos v mieste krizovatky hradze a chodnika od elektricky, plus lavicka. V minulosti tam kos bol, ale po jeho poskodeni MČ odsteanila stojan s tym, ze na jar bude osadeny novy. To bolo asi pred dvoma rokmi. Prosim o osadenie tohto kosa

22. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu bola v predmetnej lokalite konaná kontrolná ohliadka zameraná na monitoring mestského mobiliáru. V úsek Nám. hraničiarov – Mlynarovičova na strane el. trate je osadených pozdĺž Chorvátskeho ramena 6 lavičiek, 3 koše na odpad a jeden kôš na psie exkrementy. Zo strany mestskej časti Bratislava-Petržalka, považujeme počet osadeného mobiliáru za dostatočný, navyše predmetná parcela nie je v správe mestskej časti, vlastní ju iný subjekt. Koše na odpad sú osadené aj na zástavke električky Jungmannova.

mestská časť BA-Petržalka
07. jún 2017

Janka Kozikova

Stav, ktory ste zistili nie je pravdivy. Povodne boli pozdlz Chorvatskeho ramena osadene 4 kose na odpad a 1 na psie exkrementy. Jeden z normalnych kosov chyba uz dlhodobo, tj cca 3-4 roky. To znamena, ze ked vezmeme do uvahy tento - nahlaseny - chybajuci kos, tak uz su tam len dva normalne kose. Nie je to postacujuce, co najlepsie ilustruje odpad, ktory je na fotke vidiet v popredi. V tejto casti hradze kos naozaj chyba, je to frekventovana krizovatka a plus je tam lavicka.
Prosim o prehodnotenia vasho stanoviska.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania