Legálna terasa a reklama?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Dobry den, prosim kompetentne urady aby konali. Majitel prevadzky Vinoteka u Prokopa na ulici Prokopa Velkeho si zabral cast zelene a vybudoval vonkajsie sedenie pre svojich stamgastov. Je toto sedenie legalne? Sedenie sa nachadza hned pri chodniku a nevytvara dobry dojem. Taktiez ma po okoli rozmiestnene viacere reklamne putace ako aj dlhodobo odstavene velke auto ktore znemoznuje vyuzivat chodnik.

13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení Vášho podnetu si Vás dovoľujeme informovať, že hlavné mesto ako vlastník pozemku, na ktorom stojí prevádzka Vinotéka u Prokopa, vydalo prevádzkovateľovi dňa 14.3.2017 súhlas s umiestením a prevádzkovaním predmetnej letnej terasy na obdobie od 1.4.2017 do 30.9.2017.

Vo veci reklamných plôch v okolí prevádzky, by sme Vás radi informovali, že odstránenie pútačov umiestnených na plote nie je v právomoci hlavného mesta, nakoľko ide o pozemok v súkromnom vlastníctve. Na Vašich fotografiách je tiež viditeľná nepoužívaná telefónna búdka, využívaná ako reklamná plocha. V tomto prípade Vám oznamujeme, že Mestská časť Bratislava - Staré Mesto už vydala rozhodnutie o odstránení týchto nepoužívaných objektov, ktoré nadobudlo právoplatnosť.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania