Dodávka DPD ničí zeleň

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Bruno Dilhof 15. mája 2017

Na tomto mieste pravidelne vždy okolo obeda medzi 12:00-12:30 parkuje dodávka kuriérskej služby DPD s poznávacou značkou BL 830AF a ničí tak zelený pás medzi vozovkou a električkovou traťou. Snažil som sa na to upozorniť sprvu samotnú kuriérsku službu ale tá nereaguje. Dá sa to nejak riešiť?

15. november 2017

Petra

Mily pan Bruno neviem ci mate nieco proti kurierskej spolocnosti Dpd,ale je tam vidiet stavat aj ine dodavky dokonca aj auta a keby ludia z mileticove 5 nemali rampy k parkovisku tak by pani kurieri mohli stavat u nich v dvore a nie tam kde stavaju.a vychodeny chodnicek od ludi vam tam neprekaza?ty zelen nenicia?
15. november 2017

Bruno Dilhof

Petra, firma Dpd mi nevadí, vadia mi len vodiči a chodci čo ničia zeleň. Najlepšie by bolo samozrejme ak by chodci chodili po chodníku a autá parkovali na parkoviskách, bohužial vieme že s parkovaním je v Bratislave problém. Nesúhlasím s tým aby autá parkovali na úkor zničenej zelene a verím že to ide aj inakšie.
15. november 2017

Petra

Ale napisal ste ze dodavka dpd nici zelen nie aj ine dodavky a osobne auta a ludia co tam chodia...takze nedalo mi nereagovat pretoze ste napisal len polopravdu...a odfotil ste len jednu dodavku podla mna by tam podla spravnosti malo patrit fotiek viac
28. máj 2019

Martin Uváček

Asi tam už nestávajú autá. Tráva tam normálne rastie.
09. máj 2021

Martin Uváček

Podnet dávno neaktuálny, admin Ružinov, prosím aktualizovať a uzavrieť tento podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania