Reklamou oblepený strom pri Štrkovci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Nacbo Ynmynona 16. mája 2017

Prosím o okamžité odstránenie reklamy, ktorou MČ Ružinov oblepila strom. Zároveň sa opýtajte dotyčného, ktoré ďalšie stromy "skrášlil" touto reklamou, ešte skôr, kým si MĆ spraví hanbu.
Potom sa naozaj nie je čo čudovať nelegálnym reklamám, oblepeným stromom a stĺpom, keď samospráva ide takýmto príkladom.

16. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za Váš podnet. Predmetné plagáty nedistribuovala Mestská časť Bratislava - Ružinov. Na zajtrajšom stretnutí bude zrejmé kto umiestnil plagáty na stromy a rozvodné skrine. Ďakujem za pochopenie.

Mgr. Lukáš Pokorný, MU Bratislava - Ružinov
22. máj 2017

Jan Bakos

Reklamný smog od MČ Ružinov

Je smutné, že samotná MČ Ružinov šíri reklamný smog.
A dovolím si jemne pochybovať aj o jeho legálnosti (211-ku som posielal už pred týždňom kvôli inému výskytu tohto plagátu, takže odpoveď by mala byť čoskoro).
30. máj 2017

jass

Tak kto to tam teda nalepil pán Pokorný („na zajtrajšom stretnutí bude zrejmé kto umiestnil plagáty“)? Či je to naveky dôverná infomácia len za zavretými dverami, na stretnutí, na ktoré sa bolo treba dostaviť, ktoré bolo oznamované takýmto škandalóznym spôsobom? Už len pre toto ho iste množstvo starousadlíckych ľudí patrične odignorovalo.
15. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ani na stretnutí, ani po stretnutí nie je zrejmé kto bol autorom plagátov a kto nimi polepil mestskú časť. Mestská časť, miestny úrad predmetné plagáty neobjednal, ani nevylepil. Autor sa odmieta prihlásiť, napriek opakovanej výzve.

Mgr. Lukáš Pokorný, MU Bratislava - Ružinov
08. september 2017

Nacbo Ynmynona

Tým, že autor sa odmieta priznať, túto vec uzatvárate?

Pripájam link na podobný podnet, kde boli stromy pri Štrkovci a v parku Andreja Hlinku oblepené s povolením MČ Ružinov: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/43674/nelegalnou-reklamou-oblepene-stromy-v-ruzinove-s-povolenim-mc
Prosím o vyjadrenie aj pri tom podnete.
09. október 2021

Ladislav Dudor

Neaktuálne už pár rokov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania