Papundekle na stromoch a stĺpoch - Ružinov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Nacbo Ynmynona 16. mája 2017

Prosím o okamžíté odstránenie papundeklových reklám umiestnených na stromoch a stĺpoch vo viacerých častiach Ružinova, napríklad na Ružinovskej (tam kde je lokalizovaný tento podnet), na Bajkalskej na zastávke Mliekarenská atď.
Zároveň prosím o celoplošné vyriešnie tohto problému a to priamo komunikáciou so zadávateľom reklamy (je uvedený na papundekloch a aj sa k ich umiestneniu prizná - stačí sa ho spýtať). Ďakujem

22. máj 2017

Martin Patoprsty

Ruzinovska, Tomasikova, Bajkalska uz zmizli...
22. máj 2017

Nacbo Ynmynona

Stihla zasiahnuť samospráva, alebo si to cirkus jednoducho zbalil sám, keď odtiaľto odchádzal? Ak je to tá druhá možnosť, tak sa nič nevyriešilo a nabudúce to tu máme zas.
30. máj 2017

jass

Pán Patoprsty je v tejto záležitosti pod týmito oznamami klávesovo nadmieru aktívny: počká si, kým prejde termín účinkovania cirkusu, kedy si aj rozvešateľ reklamy sám pozbiera tieto pútače, a do každej témy napíše že „už zmizli" - ak by sa niekto chcel pomýliť, že snáď jeho pričinením...
Radšej keby sa činil skutočne, včas rovno priamo v teréne ( a] vidí - b] činí sa ), toto je dlhoročný problém v našej mestskej časti, vždy sa len počká vyhnitím, kedy si títo hyzditelia verejného priestoru po skončení cirkusovania, pokojne vyzbierajú a zbalia svoje reklamy, a idú s nimi hoci len o mestskú časť ďalej.
30. august 2017

AdPo

Čo takto im to začať ničiť? Proste to odlepiť a odniesť to ku kontajneru.
08. september 2017

Nacbo Ynmynona

Prosím označte podnet ako Uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania