Tankodrom Na pántoch

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 07. mája 2013

Cesta vo velmi zlom stave, vyfrezovat a naniest novy asfalt. Isiel som tade vcera v MHD samy vytlk, same otrasy. hrozne nieco.

Dakujem

13. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Ulica Na pántoch je v správe Magistrátu hl. m. SR Bratislava. Dňa 6.5.2013 sa uskutočnila spoločná obhliadka komunikácií v MČ Rača, ktoré sú v správe magistrátu.
Podľa vyjadrenia správkyne magistrátnych komunikácií budú opravované výtlky predovšetkým na prejazdných úsekoch štátnych ciest a podľa dôležitosti komunikácií. Rozsah a spôsob vykonania opráv bude závisieť od množstva pridelených finančných prostriedkov.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
14. máj 2013

Peter

nicia sa tam autobusy DP ktore bude potom opat treba opravit koli zlej ceste, nebolo by lacnejsie opravit raz cestu ako niekolko krat tlmice autobusom, resp. by sa zvysila uroven cestovanie. To nie je priorita?
23. máj 2013

John Dee

suhlasim, pani prednostka, opravovat predovsetkym podla dolezitosti komunikacii je zmysluplne. Kto vsak posudzuje dolezitost? Ved spominanou cestou chodia nielen bratislavcania do skol ci do prace, ale tiez mimobratislavski a zahranicni partneri na rokovania do vyznamnych firiem majucich prevadzky pri tejto komunikacii (spomeniem iba dm, ale su tam i ine vyznamne firmy)... sucasny stav je nedobra vizitka mestskej casti hlavneho mesta SR na tejto komunikacii :(
...to si maju slusne firmy upravovat cesty na vlastne naklady, aj ked platia nemale dane z prijmu???
31. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Potvrdzujem len slová pani prednostky, že prioritou v opravách ciest zostávajú prejazdné úseky ciest I. a II. triedy. Je nám známe, že stav komunikácií v meste nie je ideálny, preto sa samospráva touto témou pravidelne zaoberá. Podarilo sa dospieť k dohode so samosprávnym krajom na spolufinancovaní najnutnejších opráv ciest v hlavnom meste, taktiež vláda prisľúbila, že prispeje na opravu ciest v hlavnom meste. Mesto sa teda snaží hľadať najmä finančné zdroje, ktoré by boli potrebné na celkovú rekonštrukciu ciest, avšak ani po príspevku vlády a VÚC nepostačujú na komplexné opravy ciest v celom meste. Hlavné mesto má v správe celkovo takmer 400 km ciest, ktoré spolu tvoria cca 4 milióny m2. Vašu požiadavku sme sa však odstúpili na príslušné oddelenie správy komunikácií s požiadavkou na zaradenie od plánu opráv, neviem vám však sľúbiť, že to bude v blízkej dobe.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
11. jún 2013

Dušan Veselý

Prioritou mesta Bratislava nie je oprava žiadnych ciest. Už je jún a od jari som nevidel slušne opravené žiadne cesty. Z komunálnych politikov ide samá lož.
13. jún 2013

jaruška

Vodiča nezaujíma, v správe koho sú cesty. Vždy je to peňaženka občana. Nielen autobusy budú z výtlkov poškodené, ale aj osobné autá - možno takto sa rieši nezamestnanosť v autoservisoch (Kid)!
Hlavná križovatka Bajkalská - Trnavská pri Pasienkoch asi čaká na zimu, lebo zmes pre látanie v teple sa minula?!
Keď idete z Rače cez Dynamitku - pred žel. priecestím kamióny zničili verejnú komunikáciu aj chodník, potom žel. priecestie býv. CHZJD je v havarijnom stave. Máme tu aj takých s nápisom Pomáhaj a chráň, ktorí sa tadiaľ pravidelne vozia!!!
18. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopĺňam, že výtlky na ulici Na pántoch sú opravené, celková rekonštrukcia však nie je možná z dôvodu nedostatku rozpočtovaných finančných prostriedkov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
25. február 2019

Martin Uváček

Aj po 6 rokoch je ulica v zúfalom stave. Priečne nerovnosti každé 3 metre. Sa divím okolitým firmám a DPB že si tu nechajú ničiť svoje vozidlá a netlačia na magistrát. Celá ulica potrebuje komplexnú obnovu.
27. február 2021

Martin Uváček

ani v roku 2021 nie je v pláne nejaká rekonštrukcia povrchu?
11. marec 2021

Martin Uváček

Podnet dlhodobo neriešený
19. október 2021

Martin Uváček

Ani v roku 2021 neprišlo k žiadnej rekonštrukcii tejto vyťaženej cesty.
28. február 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
28. február 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

predmetný podnet sme opätovne preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania