Parkovanie pred garážami Westend

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
R.Svebo 21. mája 2017

Pred garážovým domom na Dúbravskej ceste 4 sa prehlbuje dopravný chaos, kde 100ky chodcov dennodenne zo zástavky Patrónka už nemajú ako prejsť, keďže sú z chodníkov chaoticky parkujúcimi vozidlami vytlačení na cestu.
Mestská polícia dlhdobo nezvláda riešiť túto situácia a MČ tu odmieta obnoviť a zabezpečiť vodorovné znaženie pre chodcov tak, aby nemuseli chodiť po neprehľadnej a nebezpečnej ceste. Priechod pre chodcov zmizol, obnoviť ho nemá kto a niekto si zobral aj značku pri parkovisku Dubravská cesta 2.
Nemyslíte, že to stojí o váš záujem, najmä keď sú tu dve školy a pracuje tu niekoľko tisíc ľudí, Zo zastávky prechádzajú dennodenne po tomto chaose, dokonca aj cudzinci na SAV. Zamyslite sa ako reprezentujete svoju mestkú časť, svoje mesto.

Netreba veľa, pár značení bielou farbou.

19. október 2017

Peter

Celá časť v okolí Patrónky by sa mala Karlovke vziať a prejsť po inú susednú mestskú časť (Nové alebo Staré Mesto), nakoľko starostlivosť súčasného vedenia Karlovej Vsi o ulice Dúbravská cesta a Mokrohájska je žalostná. Okrem úplne neregulovaného parkovania absencia osvetlenia, upratovania, údržby. A pritom oblasť Patrónky minimálne v podobe dane z nehnuteľnosti prináša nemalé financie :( A nápodobne magistrát nula bodov....
ako to, že tu už nie je vyznačený chodník a cyklotrasa + sa toleruje parkovanie už aj na chodníku aj od hlavnej Lamačskej cesty a určite tam nie je aspoň 1,5 metra pre chodcov....
16. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mrzí ma tento od r. 2017 otvorený podnet. Nebolo k nemu dané vyjadrenie, ani ďalšie komentáre. Mal byť postúpený na HM Bratislava, pretože celá Dúbravská cesta je v správe Magistrátu.
Ak teda je potrebné situáciu na Dúbravskej ceste v súčasnosti riešiť, prosím vyjadrenie zadávateľa. Aby sme podnet postúpili Magistrátu, alebo uzatvorili.
Ďakujem.

Ing. Beata Boháčiková, odd. dopravy a verej. poriadku MÚ MČ Karlova Ves
16. jún 2023

Admin KV

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu.

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
16. jún 2023

Peter

Je to tam ešte horšie ako ked bol podany podnet, takže stále aktuálne
20. jún 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania