Nepokosená tráva na Silvánskej (nepárne čísla)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Yvon 21. mája 2017

Na Silvanskej ul.neparne cisla neni vobec uz dlhsi cas pokosena trava,ktora je pomaly po kolená a sposobuje problemy a to klieste.Su tu male deti a tiez zvierata,na ktoré tieto klieste lezu a spôsobujú zdr.probl.Hlavne ze danovnici platia dane no nic sa nedeje.Za skore vyriesenie probl.dakujem.

22. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Cyklus kosenia začína vždy na Dlhých dieloch na Veternicovej a Hlaváčikovej. Potom sa pokračuje smerom na školské námestie, Majerníkovu, Jamnického, odtiaľ späť smerom na Kaskády, Ľ. Fullu, Beniakovu, Nad lúčkami. Po ukončení kosenia na Dlhých dieloch sa presúvame do spodnej časti Karlovej Vsi, začíname v okolí Adámiho, pokračujeme pozdĺž Karloveskej, smerom na Tilgnerovu, Púpavovú, prechádzame na druhú stranu k Silvánskej, Lackovej a končíme na Baníkovej.

Jeden cyklus kosenia trvá spravidla 4 – 5 týždňov, v závislosti od klimatických podmienok. Keď prší, kosenie nie je možné. Preto sa aj tohtoročný prvý cyklus výrazne predĺžil, kvôli daždivému počasiu v apríli. Ak sa pridá ešte aj vysoká teplota vzduchu, ako tomu naopak bolo v druhej polovici mája, po skončení jedného cyklu sa začína hneď s ďalším.

Preto Vás prosíme o trpezlivosť a ďakujeme za pochopenie.

Ing. Lucia Ličková
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad, Bratislava - Karlova Ves
22. máj 2017

Yvon

Verim ze bolo blaznive pocasie, no ked bola starostka pred vami p. Hanulikova kosilo sa castejsie a nie ze trava je pomaly po kolena vysoka. Dakujem za odpoved ktoru ste mi napisali a verim, ze sa problem co najskor odstrani.
23. máj 2017

Igor

Ked bola starostkou Hanulikova tak sa kosilo jedenkrat za rok... :D tam sa vtedy len prali prasulky
29. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Plochy boli pokosene pracovnikmi podniku VPS.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania