Graffiti pod mostom SNP

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 22. mája 2017

Priestor autobusových zastávok pod mostom SNP prešiel čiastočnou rekonštrukciou, bolo vymenené osvetlenie a betónové plochy vymaľované.

Ideáne by bolo vymaľovať na sivo aj prednú časť priestoru, kde na stene je ešte stále legálne graffiti, ktoré "zdobilo" priestor pred rekonštrukciou.

Jednoduchý sivý náter ako je na ostatných betónových plochách v okolí mosta by priestoru výrazne prospelo.

22. máj 2017

Karlovešťan

Súhlasím ! Čisto na sivo by som to ale nemaľoval (tak by to priťahovalo graffiťákov), lepší by bol podľa mňa nejaký jednoduchý geometrický vzorec.
23. máj 2017

Iva

Mali by sme sa inšpirovať niekde v zahraničí. Pred časom som videla fotky takýchto priestorov niekde zo Španielska a vyzeralo to úžasne. Plafón bol červený a steny boli tiež v nejakej pastelovej farbe a ten priestor pod mostom to úplne pozdvihlo. Ja teda sivej neholdujem, pripadala by som si ako v base. Chcelo by to trocha invencie a odvážnejšie riešenie. Len neviem či by také farebné plochy nerušili vtáčiky, ktoré tam hniezdia. Mám na mysli zákonom chránené belorítky.To by chcelo konzultáciu s ornitológmi .
19. júl 2017

jajbolina

Ak ste si nevšimli, je tam už inštalovaná grafika k Povstaviu SNP na tej stene, takže na stenu treba použiť jednoduchú jednotnú sivú antivandal farbu ako na ostatných stenách mosta.
19. júl 2017

Iva

To nie je grafika , to je reliéf a to okolo je grafiti. Ale to nemení nič na veci, že by to nejaký designer mohol navrhnúť ako stvárnenie verejného priestoru.
20. júl 2017

Daniel p

praveze aj seda grafika vynikne lepise na farebnom podklade. Ja som skor za sucasne grafitti ako za nudnu fadnu sedu.. ak premalovat, tak za inu farbu ako sedu tak, aby to ten priestor ozivilo
11. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré preveria možnosti. Budeme Vás informovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
03. máj 2019

jajbolina

Most SNP je stále posprejovaný (z uličnej strany), obnoviť treba aj text pamätnej tabule SNP. Žiadam o vyriešenie tohto dlhotrvajúceho problému a namontovanie kamier.
03. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili, ubezpečujeme vás však, že na ňom pracujeme a o riešení vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania