Parkujúce autá na chodniku Topolčianska


Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 22. mája 2017

Auta parkujú na chodníku, čo je pochopiteľné keďže je tu nedostatok parkovacích miest, ale stoja tak na husto, že sa nedajú niekedy obísť, a s detským kočíkom je to nemožné úplne
. Nedali by sa na chodník nakresliť čiary vytycujuce chodník aby sa ľudia zmestili? Stačí meter a zmestia sa auta aj chodci

23. máj 2017

Peter

volajte MP 159
24. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Na základe vykonanej miestnej obhliadky v teréne sme zistili, že vodiči odstavujú autá v rozpore s pravidlami cestnej premávky a nenechávajú na chodníku potrebnú šírku 1,5m.
Kontrolu nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vykonávajú príslušníci policajného zboru SR a mestskej polície hlavného mesta. Požiadali sme preto náčelníka okrskovej stanice mestskej polície pre Petržalku o zvýšený dohľad v uvedenej lokalite.

mestská časť BA-Petržalka
24. máj 2017

Anonymný užívateľ

A je taký problém nakresliť tam čiary?
01. august 2019

Odpoveď samosprávy

V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude ihneď vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania