Nebezpečne presahujúci billboard nad cyklochodník

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Andelo 23. mája 2017

Na Dolnozemskej ceste nebezpečne presahuje nad cyklochodník niekoľko billboardov. Ak je niekto na bicykli a musí sa napr. niekomu protiidúcemu uhnúť môže hlavou naraziť do spodného rohu billboardu (...a niektorí tu jazdia naozaj rýchlo). Je vo výške hlavy väčšiny cyklistov. Bol som svedkom niekoľkých nebezpečných situácií, kedy hrozil nepríjemný úraz a kedy by nepomohla ani prilba. Dúfam, že tento problém nečaká na nejaký vážny úraz. Ďakujem.

23. máj 2017

Stefan

Tak cyklochodnik patrí magistrátu. Žial Nesrovnal ma plne reči o nových cyklochodnikoch, ale na existujuce z vysoka kasle. Lebo na tom sa zle robi reklama. Takže aj tento podnet patrí pod magistrát. A ak si niekto myslí, že ten cyklochodník očistil magistrát, tak sa veLmi mýlli. Bo cistení dobrovolníkmi. O tom že je tema bilboarad, tak to je nonsens. Tu si každý robí čo chce. A garantujem vám, že ten bilboarad tak skoro odtial nezmizne. Možno až pri prvej žalobe pri ublížení na zdraví.
24. máj 2017

Blázonko

Tu pomôže len už len ĽSNS - Marián Kotleba
25. máj 2017

Michal

tak tu je krasne vidno ako sa dnes mysli na ludi ktori chodia peso/bicyklom... dolezite predsa je aby billbord videli ludia sediaci v autach ktori sa maju sustredit na to aby niekoho pri soferovani nezranili... ten kto tento billboard postavil by si zasluzil par faciek...
25. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Reklamný billboard sa nachádza na pozemku, ktorý je vo vlastníctve štátneho podniku Lesy Slovenskej republiky. Z tohto dôvodu hlavné mesto nie je oprávnené vo veci konať.
Váš podnet sme postúpili príslušnému podniku.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavym
10. august 2017

cestár

Tak odpoveď oddelenia komunikácií a marketingu to je sila - názoná ukážka alibizmu a neodbornosti, preboha čo ste slepí, ale ten billboar je nad cyklistickým chodníko, ktorý spravuje hlavné mesto prípadne STARZ ako je možné, že ste dovolili jeho osadenie a čo na to komisia dopravy pri magistráte bol povolený alebo je to čierna stavba, už sa prestante vyhovárať a keď na to nemáte tak chodte od toho preč, bude lepšie
19. marec 2019

Michal

v akom je to stave?
20. marec 2019

Stefan

bilboard kusok posunuli
22. marec 2022

Martin Uváček

Teda je podnet ešte aktuálny?
29. apríl 2023

Martin Uváček

Bilbord bol odstránený. Definitívne vyriešené.
29. apríl 2023

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
02. máj 2023

Stefan

wau tak po 5 rkoch od nahlasenia je odstraneny :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania