Orez zelene na Pečnianskej 21

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Helena 27. mája 2017

Dobrý deň,
Na Pečnianske ulici pred vchodom č. 21 sú prerastené strony a krovimy (vrba zasahuje aj do prilahlej vozovky), na čo sme upozornovali už minulý rok s odkazom na žiadosť na orezy v tomto roku,.
Prosime o zabezpečenie orezov
Dakujeme

13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Vo veci Vášho podnetu, zaslaného na doménu www.odkazprestarostu.sk/40435, týkajúceho sa orezu drevín na Pečnianskej ulici 21, Vám oznamujeme, že Vaša požiadavka bola zaevidovaná. Orez bude zabezpečený prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý koordinuje a vykonáva údržbu verejnej zelene v mestskej časti Bratislava-Petržalka v súlade s vyhláškou MŽP SR č. 24/2003 Z. z. v znení neskorších prepisov, ktorou sa vykonáva zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov, podľa ktorej sa rez živých konárov listnatých drevín s priemerom viac ako 5 cm vykonáva vo vegetačnom období od 1. apríla do 30. septembra, najmä v jeho prvej polovici, s výnimkou obdobia tvorby nových listov.

Súčasne upozorňujeme, že žiadosti týkajúce sa orezu drevín sa podávajú prostredníctvom správcu bytového domu, v mene vlastníkov bytov alebo zástupcu vlastníkov na správcu zelene – Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, Kutlíkova 17, Bratislava.

mestská časť BA-Petržalka
12. apríl 2018

Helena

ku dnešnemu dnu neboli dostatočne orezané uvedene porasty
02. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opätovnou kontrolou bolo zistené, že stromy nezasahujú do komunikácie, v minulosti orezané.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania