Extrémne hlučný poklop

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Juraj 29. mája 2017

Na Sliačskej ulici je extrémne hlučný poklop (na obrázku je to ten veľký štvorcový). Vzhľadom na frekvenciu komunikácie a umiestnenie rovno pod oknami bytového domu výrazne znižuje kvalitu bývania obyvateľov. Prosíme o urýchlené riešenie problému.

28. jún 2017

Peter

Potvrdzujem, viem o kazdom jednom aute, ktore prejde z dolneho konca Sliacskej na horny. Mam pocit, ze sa to zhorsilo, ked tade zacali jazdit nakladne vozidla vo vacsom mnozstve. Videl som aj auta obchadzat tento poklop po chodniku, cim mozu byt ohrozeni chodci, najme ti, co nevidia auto pri vychode z bytoveho domu.
06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hlavné mesto o tomto poklope na Sliačskej ulici správcu telekomunikačných sietí už informovalo. Problém evidujú a budú sa ním zaoberať.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
31. júl 2017

Peter

Poklop po prejdeni auta po nom najnovsie kmita, takze miesto 2 uderov je to o zopar viac.
31. júl 2017

Juraj

Vážený magistrát,

dokedy budú kompetentní "Problém evidovať a budú sa ním zaoberať"??? Ono by to chcelo problém aj vyriešiť. Či naozaj čakáme na nejaké neštastie, kedy sa ten poklop úplne prepadne a spôsobí nehodu / škodu na majetku / úraz?
29. august 2017

Peter

Dufam, ze spravca telekomunikacnych sieti poklop este stale eviduje. V dopravnej spicke je to na zblaznenie, ked po nom kazdych par sekund prejde auto. Poklop sa tiez posuva smerom dole a kto ho vie dokedy ho macacie hlavy udrzia. Skoda, ze sa tu neda prilozit zvukovy/video zaznam.
05. september 2017

Peter

(Zase raz) Poskodena cesta na Sliacskej

Cesta na Sliacskej na krizovatke s ulicou Tupeho je uz dlhsi cas v havarijnom stave. Pribudajuca premavka aj pohyb tazkych mechanizmov sposobili, ze v jednom jazdnom pruhu je kanalovy poklop, ktory robi neskutocny hluk, pretoze je preliaceny a v druhom jazdnom pruhu sa vytvorila jama, ktora vznikla po vytrhani macacich hlav, z ktorych je cesta urobena. Macacir hlavy su porozkladane po okolitych chodnikoch a travnikoch. Par krat bola na vytvirenej jame neuspesne osadena vystrazna znacka, ktora skoncila rozobrata za plotom a na travniku/chodniku pri ceste. Prosim vas o urychlenu opravu tejto (opakujucej sa) situacie.
22. september 2017

Juraj

Prosím Vás o zmenu statusu na "nerišené", pretože od nahlásenia v máji sa absolutne nič nezmenilo.
28. september 2017

Peter

Poklop bol vcera prizvarany = problem vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania