Zničený podchod

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení

Podchod by bolo treba minimalne vycistit, vymalovat a opravit v nom osvetlenie. O bezbarierovom pristupe sa da asi len snivat... :-/

31. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Máte úplnú pravdu, treba ho kompletne zrekonštruovať. Už roky sa snažíme pohnúť veci dopredu a konečne môžeme povedať, že sa veci hýbu dopredu. Oba podchody v Dúbravke - tento pri Saratove a aj podchod pri Dome služieb na M. Sch. Trnavského, patria magistrátu, pretože sú súčasťou hlavných komunikácií I. triedy. Na základe dnešnej informácie z GIBu (GIB - Generálny investor Bratislavy, spoločnosť realizujúca investičnú činnosť pre hlavné mesto) majú už vypracovanú projektovú dokumentáciu a schválené finančné prostriedky v tohtoročnom rozpočte na rekonštrukciu podchodu pri Saratove. V týchto dňoch podávajú žiadosť o stavebné povolenie, po je ho získaní vysúťažia dodávateľa stavebných prác a predpokladajú, že ešte tohto roku bude podchod pri Saratove kompletne zrekonštruovaný.
Rekonštrukcia druhého podchodu pri Dome služieb bude súčasťou kompletnej rekonštrukcie električkovej trate z Dúbravky cez Karlovu Ves až do mesta. Presný začiatok prác nie je zatiaľ známy.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
07. apríl 2018

Ján Protič

Za posledny rok ziadna zmena.
09. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Našim stavebným úradom bolo vydané stavebné povolenie, ktoré je už právoplatné. Začiatok prác je už plne v rukách magistrátu, v rozpočte na tento rok majú prostriedky vyčlenené.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
23. máj 2019

Ján Protič

Tento podchod je obrovska hanba nielen Dubravky ale aj celeho mesta. Spolu s blizkou ubytovnou to vyzera ako niekde v tretom svete. Rekonstrukcia sa zastavila, podchod je znova plny grafit, pri dazdi je zatopeny, svetla raz funguju raz nie, nikde ziadne smetiaky...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania