Parkovanie vozidiel v kopci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Moje Meno 10. mája 2013

V kopci na Lipovej parkuju po pravej strane vozidla, castokrat v celej dlzke az po krizovatku s ulicou pod vinicami. Kedze s parkujucimi vozidlami neostava dostatocna sirka na prejazd vozidiel oboma smermi, vznikaju vzhladom na strmost kopca kolizne situacie hlavne v zimnom obdobi. Ziadam o riesenie tohto problemu, kedze auta iduce zhora sa nemaju kde vyhnut a dat prednost autam iducim zdola od nabr. arm. generala svobodu.

11. máj 2013

niekto

a kde maju parkovat? nech sa radsej tam hore zaujimaju o vystavbu nadzemnych garazi lebo po 17:00 nezaparkujem ani keby som mal reserve...
01. júl 2013

Peter

Toto je vilová štvrť so záhradami. Tu by malo byť úplne zakázané parkovanie na ulici! Tí čo tam bývajú, nech si parkujú na svojom pozemku a tí čo tam nebývajú tam ani nemajú čo hľadať. Podobný problém je aj u nás, o jednu ulicu východne od Lipovej. Sused má 3 autá + 2 jeho podnájomníkov a len jedno z tých áut parkuje na svojom pozemku. Ostatné zavadzajú na ulici, ktorá je úzka a bez chodníkov.
18. júl 2013

Karol

Presne tak, kde mame parkovat? Nie su tu len vily ale aj bytovky, ak sa nemylim tak minimalne prve dve vlavo na fotke. Nemaju dostatok parkovacich ploch/garazi na pocet bytov, a preto su niektory nuteny stat na kraji cesty. Pomohlo by tu vyznacenie pozdlznych parkovacich miest tak aby na konci pri napojeni na Zizkovu ulicu bol dostatok miesta na vybocenie dvoch aut. Tzn. cca 20-25m od krizovatky. Rovnako treba vodorovne aj zvisle znacenie so znizenou rychlostou na Lipovej a kedze je to taky strmy kopec tak by pomohly take vodorovne ryhy v asfalte aby sa to hlavne v zime nesmykalo a auta nemali problem vyjst hore kopcom.
02. október 2013

staromestky gafor

bytovky su pokial viem len dole na nabrezi, resp. zizkovej ulici. kde pod roznou bytovkou na krizovatke lipova/zizkova je garaz... vedlajsi bytovy dom na lipovej ma takisto vlastne garaze a pozemok, na ktorom mozu parkovat... takisto posledny dom na krizovatke lipovej/pod vinicami ma vlastnu garaz s pozemkom...

ak by aj nebolo dostatok miesta, ako uzivatelom aut vam neni sproste stat v kopci a nenechat zakonom pozadovene 3+3 m? obzvlast za zhorsenych poveternostnych podmienok? preco neparkujete napriklad na zizkovej, ktora je rona a navyse sirsia? Preco prevazna cast aut parkujucich v kopci su firemne auta, alebo auto z mimobratislavskymi znackami?
29. jún 2015

starmosetsky gafor

Myslim, ze podnet sa moze oznacit, ako vyrieseny... v spodnej casti lipovej je vyznacena zlta ciara spolu so znackou zakaz zastavenia.
22. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Vyriešený”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie Komunikácií, Miestny úrad Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania