Tankodrom na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Parkovisko dlhe ako 2 panelaky medzi Ruzinovskou ul. a Sumracnou ul. je znicene ako tankodrom uz min. 6 rokov. Odfotil som len 1 z asi 70tich vytlkov, co je na tak kratkom useku fakt rekord. Parkovisko sluzi ako zachytne parkovisko pre obyvatelov Ostredkov, ktori sa uz so svojimi autami nevojdu medzi panelaky. Nie je to sice hlavny tah, ale je to dolezita plocha. Jej stav je uz ale katastroficky.

18. máj 2013

Marek

Doporucujem www.vytlky.sk , tam si odsledujete aj kedy pol Vas podnet vyrieseny.
20. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava – Ružinov spravuje len komunikácie zaradené do siete miestnych komunikácií III. a IV. triedy, ktoré jej boli zverené do správy, toto parkovisko v správe nemá. Mestská časť nemôže do opráv tohto parkoviska investovať, keďže nie je jej majetkom, ani ho nemá zverené do správy. Leží na pozemkoch prevažne s nezaloženým listom vlastníctva. Takýchto pozemkov je v Bratislave veľa. V súčasnosti prebieha proces revidencie vlastníctva pozemkov, čo by mohlo postupne pomôcť vyriešiť problémy s vlastníctvom pozemkov a ich údržbou. Tento rok ale vymeníme celé povrchy na mnohých komunikáciách, ktoré máme v našej správe.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
16. júl 2017

Maja

Parkovisko Súmračná

Prosim Vas, uz by bolo na case opravit toto vytazene parkovisko na Sumracnej ulici. Su tu obrovske vytlky, ktore poskodzuju auta. Parkovisko je nevyhnutne pre obcanov Ruzinova.
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. V riešení tohto stavu nám bráni majetkoprávne vysporiadanie aj tohto parkoviska. V súčasnosti finišuje ROEP v našej mestskej časti, predpokladáme, že vlastníctvo parkoviska a pozemkov pod ním bude zapísané v prospech Hl. mesta SR Bratislavy a následne bude za správcu poverená mestská časť. To nám umožní opraviť aj toto parkovisko.

MU Bratislava Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania