Zarastený chodník a tráva po pás

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Krik na chodniku smerom k zastavke Cernockeho treba ostrihat, zasahuje do chodnika. V okoli je trava po pas, cize ziadam pokosit.

09. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kosenie patrí k základnej starostlivosti vlastníka (správcu alebo nájomcu) pozemku. MČ Rača všetky svoje pozemky a všetky pozemky zverené od hlavného mesta pokosila, pokosila dokonca aj pozemky neznámych vlastníkov, keďže sa neporadilo skontaktovať s ich majiteľmi. Pokosili sme aj cudzie pozemky po okrajoch chodníkov, aby vysoká tráva nezasahovala chodcom a cyklistom do cesty. Rovnako to urobíme aj na vami uvádzanom chodníku. Pozemky, ktoré sú stále nepokosené, sú buď vo vlastníctve a starostlivosti Hlavného mesta SR Bratislavy alebo súkromných vlastníkov. MČ Rača ich písomne a niekoľkokrát denne urguje Magistrát Hl. mesta – oddelenie životného prostredia, aby urýchlene zabezpečilo kosenie, každý deň dostávame odpoveď, že robotníci s kosačkami sú na ceste. Naďalej urgujeme magistrát hlavného mesta a robíme, čo sa dá.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
09. jún 2017

Anonymný užívateľ

"... MČ Rača niekoľkokrát denne urguje Magistrát ..." - načo máme taký Magistrát, ktorý treba urgovať kvôli základnej údržbe mesta a Magistrát na urgencie absolútne nereaguje, ľudovo povedané "kašle" ? To je úplný Absurdistan. A to sme sa už podľa predvolebných sľubov súčasného šéfa Magistrátu mali približovať Viedni. Najlepšie by bolo zrušiť Magistrát a ušetrené peniaze rozdeliť jednotlivým mestským častiam.
21. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

budeme kontaktovať magistrát ako správcu tejto lokality, nech podnet vyrieši.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
21. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

s podnetom sme sa obrátili na príslušný útvar Magistrátu hl. mesta, ktorý sa ním bude zaoberať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. jún 2017

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Dobrý deň,

Napriek tomu, že je to magistrátne, pracovníci MČ Rača kríky orezali.

Prikladám foto

S pozdravom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania