Výtlky na ceste- "Hlučná" cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Maja 10. júna 2017

Dobrý deň, touto cestou by sme chceli upozorniť na dve jamy na ceste na Mierovej ulici v Ružinove - Prievoz, pri hasičskej stanici, ide o to, že na ceste v jednom jazdnom pruhu po celej šírke pruhu a s dĺžkou cca 1,5 metra je "jama" a zároveň "hrboly" a potom vo vzdialenosti cca meter je ďalšia menšia "jama" - na týchto miestach je cesta v takom stave, že keď po nej prejde nákladné auto, alebo osobné auto s prívesným vozíkom, tak nám ide uši odtrhnúť (a hlavne tých nákladných áut je veľmi veľa), a nie je to len "náš" problém, na ten rachot sa snáď sťažuje každý, kto v blízkosti býva, funguje, existuje. Je to neznesiteľný hluk, vždy sa zľakneme a máme pocit, že sa zrazili dva nákladiaky. Prosíme vás o pomoc. Ďakujeme.

13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
03. júl 2017

Katarína

Sme radi, ze sa tento problem zacal riesit aj na tejto stranke. Ja som poziadala o opravu tohto vytlku uz minuly rok v juli. Pani Koisova z Referatu spravy a udrzby pozemnych komunikacii prislubila "zaradenie do planu oprav na zaklade pridelenych financnych prostriedkov na dalsie obdobie". Dalsim obdobim mal byt rok 2017. Pani Koisova mi odporucila kontaktovat ju ohladom stavu riesenia zaciatkom tohto roka. Avsak na moje e-maily z aprila a maja 2017 vobec nereagovala. Nakolko sa na useku Mierova pri potravinach (a dalej smerom k dialnici) prave teraz zacali opravovat vytlky, ktore urcite nie su take alarmujuce ako ten "nas", ktory narusa zivot snad vsetkym, co maju spalnu orientovanu na Mierovu, zaujimalo by nas, kedy sa konecne, po roku od upozornenia na kriticky stav, opravi prave tento usek a nie useky pred domami, kde maximalne tak sidlia nejake firmy. Ja pevne verim, ze opravy, ktore zacali, sa budu tykat aj nas, inak je to skutocne vysmech pre ludi, ktori ziju v "modrom a zltom" dome na Mierovej pri hasicoch.
18. december 2017

Maja

Dobrý deň,

touto cestou sa chcem poďakovať všetkým, ktorí sa "zúčastnili" na oprave úseku cestu na Mierovej ulici v Ružinove pri hasičoch. Cesta je tichá, žiadne auto už "nehrkoce", len teraz dúfam, že cesta vydrží v takomto dobrom stave dlho...za jeden deň po nej totiž prejde neskutočné množstvo plných i prázdnych nákladných automobilov a domiešavačov.

Ďakujeme.

Maja
18. december 2017

Katarína

Rovnako sa pripajame k podakovaniu, pani Koisovej za komunikaciu, a tiez za kvalitnu realizaciu, ktora hadam dlho vydrzi. Cesta je neporovnatelne tichsia a verime, ze dlho vydrzi, kedze je dlhodobo pretazena vozidlami stavby.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania