Verejné obnažovanie a alkoholizmus

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Lenka 19. júna 2017

Oproti vchodu Jankolovej 9 sa dlhodobo zdrzuju popijajuci obcania ktori vykonavaju svoje potreby v okoli ale aj priamo v areali skolky, su hlucni, castokrat sa fyzicky napadaju aj priamo pred detmi. Prosim o vyzvanie majitelov pozemku a objektu o riesenie v spolupraci s policiou. Dakujem

19. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet by mal byť adresovaný priamo primátorovi hlavného mesta so žiadosťou o vykonávanie zvýšeného dohľadu zo strany mestskej polície v uvedenej lokalite a v prípade potreby aj k pristúpeniu udeľovania pokút pre tých, čo sa nevhodne správajúna verejnom priestore. Na to má mestská polícia slúžiť, aby chránila záujmy obyvateľov. Mestskápolícia je poriadkový orgán, ktorý môže riešiť veci priamo na mieste. Zo strany mestskej časti sme požiadali riaditeľku materskej školy, aby rovnako zabezpečila zvýšený dohľad nad bezpečnosťou detí a v prípade potreby kontaktovala mestských policajtov, nech si konajú svoju povinnosť. Aktívnejší by mali byť aj občania, ktorí v tejto lokalite bývajú a v prípade potreby informovať priamo mestskú políciu o nevhodnom sa správaní skupinky ľudí, tak ako je to uvádzané v podnete.

MČ Petržalka
19. jún 2017

somár rámos

Sa picnem. MČ Petržalka nám tu aktívne vymenovala všetkých ,primátor,MP,i tá hnilá riaditeľka ,a pasívni občania, čo by mali jaksi zakročiť ,len na jedno zabudla .Či nie ,MČ Petržalka?
19. jún 2017

Lenka

Dobry den MC Petrzalka, dakujem Vam za promptnu odpoved. Ak podnet vramci pridelovania u Vas skoncil neopodctatnene prosim adresujte ho prislusnemu oddeleniu/pracovnikovi. Policia ma od nas obcanov mnozstvo hlaseni je to mozne skontrolovat avsak vyzyvam na aktivnu prevenciu ci uz policie ktora by vramci pochodzky udelila pokutu alebo majitela objektu o zvyseny zaujem o svoj majetok napriklad oplotenim. Volanim policie uz ked je problem sme doteraz nic nevyriesili. Dakujem.
19. jún 2017

AdPo

Ja mám byť aktívnejší??? Ak by som bol viac aktívny, tak nestačíte tie mŕtvoly po mne zbierať...Namiesto toho aby mč zakročila, tak nám vymenuje zoznam tých, ktorí podľa nej zakročiť majú. A na občanovi je, aby ich všetkých oslovil a zariadil nápravu...Odkaz pre občana?
20. apríl 2019

ju

Prosim Vas, je uz tento problem vyrieseny alebo sa tam nadalej zdrziavaju? Planujeme sa prestahovat do tohto okolia. Dakujem za odpoved.
20. apríl 2019

Lenka

Nie je vyrieseny. To je tam uz roky. Zalezi konkrerne kam sa stahujete ale z vecsina domov to nie je dovod na nenastahovanie. Podla mna len z toho zeleneho pri skolke na niszich poschodiach to musia mat cele leto natanieri.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania