Revitalizácia ihriska na Púpavovej 25

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Anna 22. júna 2017

Potreba revitalizacie detskeho ihriska na Pupavovej ulici v Karlovej Vsi.
Pieskovisko - revitalizovat pieskovisko, oplotit a pridat preliezku detsku smyklavku.
Preliezky - novy nater na jestvujuce preliezky, doplnit hojdacky, prip. ine preliezky a odstranit betonove valce ktore su len miestom kde sa hromadi vnutri spina.

V okolitych vchodoch je vela malych deti a nemame pred domom ihrisko, na ktorom by sa mohli hrat. Ihrisko je pritom v tieni, takze by sa dalo vyuzivat celodenne.

23. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Toto pieskovisko bolo v minulych rokoch zatravnene z titulu jeho mensieho vyuzivania a existencie viacerych ihrisk v tejto lokalite. V tychto dnoch sme pristupili i k odstraneniu jednej z dvoch kovovych preliezok, nakolko bola zhrdzavena a vzhladom na svoj vek poskodena. Zial, ale nie je mozne, aby pri kazdom dvore existovalo a revitalizovalo sa detske ihrisko. V lokalite Pupavova, Zohorska a Liscie udolie je viacero ihrisk - jedno vo vnutrobloku Zohorska - Pupavova - Borska, dalsie vo vnutrobloku Pusta - Karloveska - Pupavova a taktiez kruhove detske ihrisko medzi dvanast poschodovymi bytovymi domami Pupavova. Nedaleko je v parku SNP v Liscom udoli v ramci parku zona pre deti. Vsetky uvedene ihriska su novsieho data, splnaju normy a su vo vyhovujucom stave.
Dakujeme za porozumenie.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania