Z dvora na Racianskom Myte sa stava vrakovisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Vo dvore na Racianskom Myte je dnes uz stvrty vrak. Asi sa motoristi z okolia rozhodli, ze nas dvor je vhodne miesto na zasitie svojho vraku. Sledujem ze tu niekto uz mesiace marne riesi tri vraky, ktore nikto nie je schopny odtiahnut, napriek tomu, ze by to nemal byt ziadny problem. Dokedy to bude trvat a na aj tak malom parkovisku bude vrakovisko? Naco mame zamestnancov platenych z nasich dani, ked nevedia vyriesit takto banalnu vec? ...a len si to prehadzuju medzi sebou...

17. máj 2013

Marek Tettinger

ďakujeme za podnet. Automobil bol nahlásený na Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie vo veci vyradenia vozidla z premávky na cestných komunikáciách. Následne bude môcť byť vyradené z evidencie a odstránené.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
17. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Automobil bol nahlásený na Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie vo veci vyradenia vozidla z premávky na cestných komunikáciách. Následne bude môcť byť vyradené z evidencie a odstránené.

S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
18. máj 2013

Milan

To uz si naozaj neviete najst schodnu, regularnu a rychlu cestu pre odstranovanie vrakov? Robite snad prvy krat taku vec? Alebo budu donekonecna pracovat na uradoch amateri?
20. máj 2013

Peter

Tu budú skôr problémom dementne nastavené zákony, ktoré mali byť už dávno zmenené a kompetentní by tak mohli vozidlo odstániť behom mesiaca a nie roka!
01. jún 2013

Jozef

Je normálne, aby po toľkých podnetoch, reklamáciach a urgenciách bol jeden malý dvor stále plný toľkých vrakov? Napísali ste síce, že Škoda FAVORIT už má platné STK a EK. Odvtedy však opäť bez pohnutia stojí na svojom mieste. Fiatu BRAVA (BA-107MM) končí STK a EK o dva mesiace, ale tiež tu už hodnú chvíľu stojí bez pohnutia a zaberá parkovacie miesto úplne zbytočne. A ostatné tri vozidlá (CORSA, RAPID, GETZ) tu už dávno nemali byť. Keby ste si vy, ľudia, ktorí ste z našich daní platení, robili svoju prácu tak ako by ste mali.

Žiadam preto, aby ste aspoň tri spomenuté vozidlá OKAMŽITE !!!! odpratali tam, kde už dávno mali byť!
Okrem toho by bolo asi vhodné zistiť podľa EČV, či náhodou spomenuté vozidlá nevlastní jeden "zberateľ", pretože toto nie je úplne normálne, aby v jednom dvore bola takáto koncentrácia vrakov...
10. jún 2013

Marek Tettinger

Pekný deň,
podľa informácie z obvodného úradu bolo vozidlo Opel odstránené.
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
11. jún 2013

Jozef

Pan Tettinger, tak z Obvodneho uradu si z Vas asi robia srandu... pretoze Opel pekne krasne odpociva na "svojom mieste". Mimochodom, az teraz som si uvedomil, ze vlastne stoji na verejnej zeleni, ktora je uz bohuzial aj tak dost zdevastovana. Pokial pani uradnici na Obvodnom urade radsej zaklamu, ako by mali urobit svoju robotu, nebolo by rychlejsie to riesit cez mestsku policiu a odtah vozidla z verejnej zelene?
15. júl 2013

jozef

Pan Tettinger... Hyundai uz po dvoch rokoch zmizol (ale podla toho, ako Obvodny urad "kona", predpokladam, ze ho asi odtiahol aj tak sam majitel...). Co ale s ostatnymi vrakmi? ...o dva tyzdne sa stane OFICIALNY vrak aj s FIATu Bravo. Aj ked vrakom je uz dlhsiu dobu...

!!!!!UROBTE S TYM KONECNE UZ NIECO!!!! alebo v tomto ABSURDISTANE uz uradnici naozaj KASLU na vsetko?
30. december 2013

mechanis

A tento vrak je tam stale kde je problem s jeho odstranenim ????
27. október 2014

Rudolf J.

Dnes, 27.10.2014, som isiel okolo a ten zhnity vrak Skoda Garde tam stale stoji!!!
12. marec 2015

samosprava_nepracuje?

agenda č. 3 - inšpektor verejného poriadku
• vyhľadáva, dokumentuje a eviduje opustené vozidlá, umiestňuje výzvy na tieto vozidlá a asistuje autorizovanej firme pri ich odstránení z miesta,

(zdroj: http://www.banm.sk/oddelenie-verejneho-poriadku/)
23. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia Verejného poriadku bolo MV odstránené.

Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania