Okupovanie zastávky MHD Most SNP

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Katrin 04. júla 2017

Moja pripomienka sa týka "okupovania" zastávky Most SNP (obrázok je z googlemap, starý ale ukážkový). Viackrát sa už stalo tento rok, že na zastávke (dnes konkrétne okolo 14:38) stojí 1 turistický autobus, príde vláčik s prívesom. Turisti (dôchodcovia) vylezú, druhá skupina nastúpi, za ňou na priechode už čaká ďalší vláčik takisto s prívesom a plný, za vláčikom ďalší turistický autobus. Náš autobus č.70 musel čakať, pritom zástavka je podľa mňa prednostne pre MHD. Neviem, kto dal povolenie vláčikom, prednedávnom som ich vždy videla pri Prístave-tam je aj priestor a nikomu nezavadzali. Je na zastávke tabuľa, že zájazdové busy tam môžu chvílu stáť, ALE mohli by ste tam pridať maximálny počet 1. V sezóne je to o nervy, neviete nastúpiť cez turistov na bus, mašírujú na priechod a robia koridor

04. júl 2017

Miriam

a potom ze preco 70 permanentne meska...
20. júl 2017

Katrin

V utorok okolo 16.00 tam stáli až 3 turistické autobusy - ten 2. v poradí zakryl tabuľu s nápisom "1 bus" a ten tretí to nemohol vidieť... napriek tomu, že cestujúci mávali vodičovi, aby išiel preč, lebo za ním prišla 70ka, len priblblo pozeral (a zrejme nechápal). Vodič 70ky to bravúrne vyriešil, zastavil opäť na ceste a zablokoval celý pruh, kým sme nastúpili. Mala som chuť mu zatlieskať :) lebo zrazu 1. a 2. autobus chceli opustiť zastávku (žeby ich osvietilo?), ale museli počkať. V pondelok tam zase blokoval vláčik + bus. Ale vidím, že riešiť sa to nebude, tak prosím pánov z kancelárie, aby sa prišli trochu opekať k Dunaju a pozrieť situáciu v reáli (nie je niekde v okolí kamera?)
06. august 2017

Tomáš

VIP parkovisko ?

Rázusovo nábrežie - pod hotelom Park Inn Danube a na protiľahlej strane zastávka MHD (most SNP),denne ohrozujú/blokujú parkujúce turistické autobusy.
Na jednej strane je blokovaný odbočovací pruh,na strane druhej je blokovaná zastávka MHD.
Je to pre vodičov/cestujúcu verejnosť neúnosná/život ohrozujúca situácia !
22. september 2017

Katrin

Tak ešte raz skúsim: poprosím nejaké riešenie stavu na zastávke MHD Most SNP. Je to neúnosné, čo tam robia vláčiky a turistické autobusy. Tentokrát mám foto zo včerajška: 4 turistické busy, autobus č.70 sa nezmestil, stál pred prechodom pre chodcov, za ním ďalší turistický bus. Na tabuli v predu je napísané, že státie turistbusov je 1 kus max. 10 min., ale to vidí len ten prvý, ostatný sa tam natlačia. Vrchol bol, keď som ukazovala jednemu šoférovi, že ide MHD bus - starý dedo šofér na mňa vyplazil jazyk :). Zoznam časopisov BAXXX v súbornom katalógu periodíkystupujúci turisti špacírujú cez nástupištie, jednoducho nie je ako nastúpiť na autobus (síce toto by bol podnet pre vodcov turistov, aby ich upozornili, že im nepatrí celý chodník...) Ja to vidím len okolo 14.30 - 14.45, neviem, ako to je inokedy. Viem, že mesto potrebuje turistov, ale nie na úkor domácich. Takto mešká MHD úplne zbytočne. Prosím o riešenie - ak toto patrí inde, tak o radu, kde sa môžem sťažovať. Ďakujem.
03. október 2018

Ján

Zlé parkovanie autobusov

Autobusy parkujúce pred hotelom na Rázusovom nábreží bránia plynulej premávke a obmedzujú prejazd vozidiel. Často tam stoja aj hodinu a viac.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania