Dlhodobo ostavené vozidlo na Kašmírskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Zuzana Cintulova 10. júla 2017

Dobry den prajem,

prosim o preverenie a nasledne odstranenie dlhodobo odstaveneho vozidla na Kasmirskej 20 pred branou na ihrisko.

Vdaka za pomoc.

Zuzana Cintulova, Bratislava

10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Zabezpečíme riešenie.

MU Bratislava - Ružinov
19. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený podnet (staré vozidlá pri bytovom dome vo vnútrobloku na spevnenej na Kašmírskej ul. č. 17) bol zaslaný na priame vybavenie na Magistrát hl. mesta SR Bratislavy , nakoľko spevnená plocha ako stavba nie je podľa Štatútu hl. mesta SR Bratislavy čl. 83 protokolom zverená do správy Mestskej časti Bratislava Ružinov.



kancelária starostu
19. júl 2017

Zucka Cintulova

Vdaka za odpoved. Dufam, ze to Magistratu nebude trvat 15 mesiacov, ako sa to stalo pri odtahovani ineho opusteneho vozidla, ktore sme taktiez nahlasovali a zial bolo tiez na komunikacii spadajucej pod Magistrat. Budeme to sledovat.
Pekny den. ZC
21. júl 2017

Dendi Veselikova

Co sa starate do coho Vas nic?To auto ma aj majitela,nikomu nezavadzia a je odstavene pri mojom dome,tak nerieste co nemate a starajte sa o osoznejsie veci,ktore by trebalo riesit,toto neni vec co by sa mala riesit a este neodkladne,ako si to Vy prajete.To auto tam mat odstsvene budem,zoberte si nieco ine na paskal a ked mate s tym problem,dojdite zamnou osobne!!!
24. október 2017

Peter

Dandi Veselikova.Niektori uz fakt asi nemaju do coho rypat,tak objavili odkaz pre starostu a ukajaju sa tuna :-)Teda cest vynimkam,pretoze je tu dost zmysluplnych podnetov ktore treba riesit.Ale len preto ze Ja nemam kde zaparkovat vecer,tak nahlasim suseda ktory jazdi len obcas,alebo skoro vobec,tak to uz je aka pomstychtivost.Ludom niektorym uz fakt hrabe.
09. máj 2020

Lukáš Bartošovič

doviezt si zo zahranicia ojazdeny crep za par supiek a po dvoch rokoch ho nechat len tak povalovat sa na verejne dostupnom mieste - to je take slovenske https://www.seka.sk/ov/2E1401050BAE0F090F066B
Magistrat hlavneho mesta, nieco nove ohladom tohto vozidla? mimochodom vyradeneho z evidencie https://www.stkonline.sk/spz/BL998AJ
upresnenie polohy https://goo.gl/maps/eduqUDeVnkxfP2r5A
31. august 2021

Michaela Biharyova

Dobrý deň, vozidlo sa tam už nenachádza. Prosím označiť podnet ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania