Znečistené okolie zastávky Panské

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Katarina Dubikova 08. júla 2017

Vážený pánstarosta, podľa toho v akom neporiadku je zastávka Panské a aj širšie okolie Devínskeho dvora (najmä okolie prevádzky Terna), tak mám pocit, že ste sa tu Vy, prípadne niekto z miestneho úradu poslednýkrát zastavili tesne pred voľbami, s batohom plným sľubov. Opäť sa blížia komunálne voľby, bolo by vhodné čo to z nich aj splniť. Prosím, príďte sa pozrieť ako komunikácie na konci Opletalovej neboli očistené už ani napamätám. Bolo by vhodné aj v tejto časti osadiť viacero odpadkových košov. A bolo by vhodné upozorniť aj zamestnancov Ternárnej na ich povinnosti týkajúce sa udržiavania poriadku pred prevádzkou.

26. november 2019

Silvia Vilhanová

Dobrý deň,

je ešte tento podnet aktuálny?

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
([email protected])
26. november 2019

Katarina Dubikova

Áno, na zástavke Panske v smere do mesta je množstvo “špakov”, okolie Terna neustále znečistené plechovkami od piva, špakmi, nepozametaným lístim. Bohužial nepodarilo sa mi zhliadnuť nikoho, kto by sa o čistotu staral (okrem sem tam obyvateľov domu Opletalova 86). Aj chodník pred bývalou pizzeriou Fragolin je stále znečistený.
26. november 2019

Silvia Vilhanová

V podriadku,

podnet opätovne prepošlem samospráve.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
([email protected])
02. december 2019

Odpoveď samosprávy

Po dohode s DENOVOU došlo dnes k vyčisteniu okolia Opletalovej ul. Vyčistenie bolo zrealizované aj napriek skutočnosti, že Opletalova ul. nie je v správe mestskej časti, súčasne v priebehu mesiaca december dôjde aj k osadeniu nových smetných košov.
10. december 2019

Odpoveď samosprávy

DENOVA osadila smetný kôš v lokalite Opletalovej ul., veríme, že bude využívaný na svoj účel a občania nebudú vyhadzovať odpadky na okolité pozemky.

Katarína Macáková
odd. VDŽP
MÚ MČ Bratislava-Devínska Nová Ves
10. december 2019

Katarina Dubikova

Bolo by to super, keby so konečne aj ľudia uvedomili, že odpadky na zemi sú aj ich vizitkou. A kedyzačnú fingovať nově zastávky?
11. december 2019

Silvia Vilhanová

Ďakujeme za vyriešenie podnetu.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
([email protected])

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.