Dúbravka - doplnenie koša a pochvala

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Katarina Stulajterova 10. júla 2017

Kedže sme zvyknutí sa len sťažovať, ja chcem, naopak, pochváliť mestskú časť Dúbravka. Presťahovala som sa z Karlovky a musím pochváliť, že tráva je pokosená, po víchrici boli stromy spílené, košov na psie exkrementy je dosť - aj keď by som doplnila na Martina Granca, najbližší je až pri kríži.

10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Štulajterová,

viete lokalita M. Granca je trošku špecifická než iné časti Dúbravky a to v tom, že pozemky v tejto lokalite sú vo vlastníctve osôb ktoré sú aj vlastníkmi bytových domov na ulici M. Granca. My osadzame a likvidujeme odpady z košov na psie exkrementy a pouličných odpadkových košov z priestranstiev ktoré sú v správe MČ Bratislava-Dúbravka a sú klasifikované ako verejné priestranstvá. Do vlastníctva iných osôb my nezasahujeme, nakoľko my k týmto pozemkom nemáme žiadny majetkovoprávny vzťah musia túto otázku riešiť vlastníci sami.

M. Blažej
Oddelenie územného rozvoja a životného prostredia MČ Dúbravka
10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Rád by som ešte dodal pre úplnosť informácie, že pri vodárni smerom na ulicu M. Granca plánujeme v najbližšej dobe osádzať nové koše na psie exkrementy pretože pri tejto vodárni je plocha ktorú navštevuje veľa psíčkarov. Tiež niektoré nevyužívané koše na psie exkrementy chceme presunúť na miesta kde budú osožnejšie. Tam kde to možné je chceme vytvoriť a budeme vytvárať podmienky na ukladanie psích exkrementov je našou snahou mať trávnaté plochy čisté, no aj samotné osádzanie týchto košov má svoje pravidlá a nie je možné tieto košov umiestniť kamkoľvek.

M. Blažej
Oddelenie územného rozvoja a životného prostredia MČ Dúbravka
10. júl 2017

Ibolya

Musím sa pridať k pisateľke tohto podnetu pretože vnímam tak isto tunajšiu samosprávu, že za doterajšie obdobie svojho "vládnutia" urobila viac ako sa urobilo v období predchádzajúceho starostu za 2 obdobia starostovania. My to posudzujeme iba z pohľadu bežných vecí ktoré vnímame okolo seba ale z maličkostí sa stávajú veľké veci.
25. júl 2017

Tomáš

p. Blažej z Oddelenie územného rozvoja a životného prostredia MČ Dúbravka - chcem sa spýtať či sa nebudú osádzať koše na exkrementy aj pozdĺž Dúbravčickej ulice (od konečnej električiek smerom dole)? Pretože pozdĺž ulice Pri Kríži (od konečnje električiek smerom do kopca) je na cca 400m asi 4-5 nových košov avšak na za električkovou traťou na Dúbravčickej ani jeden. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania