Upchatý kanál na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jozef Mudr. Peterka 12. júla 2017

Dobry den. Prosim vas na spodnom parkovisku na Jiraskovej ul c 6 je upchaty kanal. Neda sa nastupovat do auta kvoli tomu ze tu stoji voda ked prsi. Na mape som vam to oznacil uplne presne ktory je to.

Dakujem

12. júl 2017

Jozef Mudr. Peterka

Upchaty kanal na spodnom parkovisku Jiraskova 6

Dobry den Prosim vas o vycistenie upachateho kanalu na spodnom parkovisku na ulici Jiraskova 6 v Petrzalke. Koli upchatemu kanalu nemozeme parkovisko pouzivat.

Dakujem za vyriesenie tohoto negativneho stavu

17. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Parkovisko na Jiráskovej je vo vlastníctve a priamej správe Hlavného mesta SR Bratislava.

MČ Petržalka
18. júl 2017

Stefan

Nebude vyčistené nikdy, ibaže by si tu u primátor chcel spraviť fotku ako čistí kanal. Ale to sa neudeje. Keby som sa tak mýlil......
18. júl 2017

Jozef Mudr. Peterka

No ved vidim ze asi neni zaujem to vyriesit...
18. júl 2017

Anonymný užívateľ

Naco su nam samospravy a spravy a neviem ake podobne vymyslene funkcie ked sa len vyhovaraju komu co patri kto to ma vo vlastnictve. Ved nam to moze byt uplne jedno koho to je komu to patri.... Vyrieste to a nediskutujte! Ste nasi zamestnanci cela sprava cely magistrat cela sprava hlavneho mesta. Uvedomte si ze vas platime tak sa tak spravajte. Alebo zrusme cele spravy , samospravy a kopec vyhovaracov ktory tam sedia a usetrime kopec penazi. Potom si to mozeme u sukromnikov nechat vycistit kedy chceme a budu vsetci spokojny!!! Takto nieje spokojny nikto! Alebo ste spokojny ze vas zamestnavatel (my ludia) vam nadavame ze nic nerobite? Preberte sa prosim vas
10. august 2017

cestár

Už som na to reagoval v predchádzajúcom príspevku na Jiraskovej - stoji voda na parkovisku - , a to ešte uvidíte, ako Vám p. primátor spoplatní parkovanie a potom sa už bude vyhovárať, že tam parkujú autá a nedá sa to. V jednom máte pravdu, len si pozrite tie platy a to sú bez akejkoľvek zodpovednosti, pretože tie platy si odsúhlasujú sami. Už je na čase, aby sme sa občania prebrali a povedali - ďakujeme odídte.
28. február 2019

Martin Uváček

Vpust na spodnom parkovisku pred Jiráskovou 6 je prečistený. Podnet vyriešený.
28. február 2019

Anonymný užívateľ

076125f6455b
28. február 2019

Anonymný užívateľ

Dobry den Martin U

Prosim vas kedy a kto tento vpust vycistil? Evidujeme tu chlapov ktori tu trochu pobehali a upratali listie z minuleho roku aby vykazali nejaku cinnost.. :-)

Prosim vas napiste kto teda vpust vycistil?

Dakujeme
01. marec 2019

Martin Uváček

Milý anonym. Neviem kto presne tento vpust vyčistil. Mohli to byť kľudne Marťania, svedkovia Jehovovi alebo aj sám Fico. Podstatné je, že už nie je zanesený. Ja som včera napr. prečistil vpust pri vjazde na toto parkovisko a stačil mi nato len kus konáru a vlastné ruky.
01. marec 2019

Stefan

Preco je podnet uzavrety ked je vyrieseny?
02. marec 2019

Anonymný užívateľ

Mily Martin

Uvidime ci je precisteny ked bude poriadne prsat ...

A tvoja konarova technologia a tvoje vlastne ruky su v tomto pripade uplne na smiech :-)

Netreba to uzatvarat ze podnet je vyrieseny! Uvidime...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania