Výtlky na Odeskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jakub 20. mája 2013

Na Odeskej ulici je až po hranicu okresu množstvo výtlkov, ktoré prekážajú v jazde, ale miestami aj rozpadávajúca sa krajnica. Prosím o opravu.

31. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet na poškodenú komunikáciu na Odeskej ul.. Odstúpili sme ho na príslušné oddelenie správy komunikácií s prosbou o zaradenie do harmonogramu opráv výtlkov.

Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

ďakujeme za Váš podnet. Je nám známe, že stav komunikácií v meste nie je ideálny, preto sa samospráva touto témou pravidelne zaoberá. Podarilo sa dospieť k dohode so samosprávnym krajom na spolufinancovaní najnutnejších opráv ciest v hlavnom meste, taktiež vláda prisľúbila, že prispeje na opravu ciest v hlavnom meste. Mesto sa teda snaží hľadať najmä finančné zdroje, ktoré by boli potrebné na celkovú rekonštrukciu ciest, avšak ani po príspevku vlády a VÚC nepostačujú na komplexné opravy ciest v celom meste.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
12. júl 2013

Jakub

Cesta stále nie je opravená!!!
13. august 2013

Jakub

Tieto výtlky už boli zaplátané.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.