Včerajšie vyčíňanie asociálov na ZŠ Holíčska


V riešení

Opakujúce sa alkoholové orgie nastrocnych sopliakov včera asi už nemajú obdobu všade porozbíjané a rozhádzané fľaše od alkoholu a nealka, obalov od cigariet, a nič sa tým nerobí a ten vozík plný fliaš to len potvrdzuje.

02. august 2017

Peter

To chce kamerovy system na ihrisko, inak sa to bude opakovat.
03. august 2017

Odpoveď samosprávy

V lokalite ZŠ Holíčska 50 je dlhodobo problémom vyčíňanie skupín maloletých, resp. mladistvých chlapcov aj dievčat. Na vstupe do areálu školy je vyvesený Návštevný poriadok školy, ktorý však nerešpektujú. Škola nemá personálne možnosti na 24 hodinové stráženie areálu, preto škola denne rieši aspoň čistenie areálu, hlavne schodísk, kde sa skupiny maloletých schádzajú. Mestská polícia hlavného mesta SR reaguje len na telefonické upozornenie, iniciatívne koná iba sporadicky. So štátnou políciou – stredisko Juh má škola dohodu, že budú vykonávať pravidelné obhliadky. Napriek tomu naďalej dochádza v areáli školy k viacerým škodovým udalostiam, ktoré boli riadne zaprotokolované, páchateľov sa však doteraz nepodarilo vypátrať. Vedenie školy opätovne podnikne kroky na zamedzenie znečisťovania areálu ZŠ Holíčska 50.

mestská časť BA-Petržalka
03. august 2017

Peter

myslím ze zopar kamier. by. nebola. velka. polozka, stacil. by 1tb disk na 7 dnovy záznam. Tiez taky. mame. v dome. a odvtedy je klud.
15. september 2017

Peter

zmizli aspoň tie fľaše s vozíkom inak sa to opakuje každý piatok, sviatok
11. november 2017

Peter

po včerajšom dni opäť kopa fliaš po alkohole a ...
19. júl 2022

Peter

Nakoľko ihrisko je oplotené k týmto procesom v súčasnosti na ňom nedochádza.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania