Jedovatá voda zo skládok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Stanislav 18. júla 2017

Dobrý deň, ako pokračuje, ak vôbec začala sanácia skládok CHJD, ktoré ohrozujú zdravie nás všetkých? Ako je možné, že sa s tým tolké roky takmer nič nedeje? To čo predvádza ministerstvo je jasné politikárčenie a prejav totálneho diletantizmu, pričom odpovedajú na to na čo chcú a ako chcú. Navrhnuté riešenie tzv. sarkofágom, ktorý ale nebude ničím iným neriešiacimi ako stenami za milióny bez dna a bez veka a navyše realizácia aj tejto amatérčiny je v absolútnom nedohľadne.

To sa máme obrátiť na medzinárodné inštitúcie a domáhať sa svojich práv?

18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujem za podnet. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke www.vrakuna.sk, sekcia život vo Vrakuni alebo www.minzp.sk/vrakuna.

Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
18. júl 2017

Tomasko

A to este neviete neviete , ze aj v ceste (suradnice cca 48.139897, 17.223013) je ina skladka. ale o tej nikto nevie (alebo nechce vediet) a ani sa nevie co tam je zahrabane (ale chemikalie pravdepodobne NIE).
20. júl 2017

Stanislav

Tak a je to vyriešené? Neuveritelne arogantné správanie zo strany samosprávy. Okázanie nás na tie stránky je nejake riešenie? Veď tam nie je nič konkrétne. To mračno má podľa obrázku niekolkonásobne väčšiu velkosť ako nejaká mestská časť a rozpína sa aj teraz, v tomto momente. To z toho chcete naozaj urobiť medzinárodný škandál?!
20. júl 2017

Tomasko

Robim to nerAd,ale musim sa zastat Vrakune. Toto nie je jej vec ale statu. On byto mal riesit

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.