Smetisko v kvetinovom hrante na Kapucínskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Viera Kamenická 20. júla 2017

Na Kapucínskej ulici, na hlavnej turistickej trase k hradu sa nachádza veľký kvetinový hrant. Minuloročná zeleň vyhynula a od jari ju nahradili cigaretové nedopalky a smeti. Bolo by veľmi vhodné, keby smeti nahradili kvety a boli by ozdobou ulice tak, ako minulý rok !
Na Židovskej ulici, pred domom č.18 sú tri rozbité ťažké kvetináče. Prosím, dali by sa nahradiť novými kvetináčmi so zeleňou ?
Veľmi by som sa tešila náprave problému. S pozdravom Viera Kamenická

06. august 2017

Viera Kamenická

Vážení pracovníci Magistrátu,
nemám záujem o korešpondovanie s Vami, ale o riešenie problémov. To, že neriešite môj podnet mám možnosť sledovať každý deň. K tomu si nepotrebujem s Vami dopisovať. Očakávala som konštruktívnu odpoveď ! Aj ten hrant je Vašou vizitkou pred stovkami okoloidúcich turistov i domácich občanov.
17. december 2019

Martin Uváček

Kamene a výsadba boli vymenené.
18. december 2019

Viera Kamenická

Chcem sa poďakovať za nápravu. Kamenné schody a obloženie "hrantu" je opravené, levandule síce vytrhali a zasadili tam čosi ako zeleň, /ale to sa na jar ukáže, či vhodnú / a dokonca chodili pracovníci technických služieb rastlinky zalievať. Prosím o zabezpečenie pravidelnej starostlivosti počas sezóny. Súčasne ďakujem za záhon zelene na rohu ulice a dúfam, v jej dlhú životnosť. Žiaľ, žijú medzi nami polovzdelanci, ktorí spoza okien svojich áut nedovidia na zeleň, takže to je osud toho menšieho záhonu. Veľká vďaka za každú zmenu smerom k zveľadeniu nášho mesta. Viera Kamenická

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania